Μια νίκη πριν το κυρίως ταμπλό Κουντουράκης και Σακελλαρίδης

 
Μια νίκη πριν το κυρίως ταμπλό Κουντουράκης και Σακελλαρίδης
tn team Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 - 22:20

Ο Γιάννης Κουντουράκης και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης προκρίθηκαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Κουντουράκης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στα διεθνή τουρνουά του Ηρακλείου, κερδίζοντας σήμερα τον Βλαντιμίρ Χόλμπαν με 6-2, 5-7, 10-2. Ήταν η 2η νίκη για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα, που είχε κερδίσει χθες τον Σουηδό Kevin Edengren με 6-2, 7-6 (3).

Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών προκρίθηκε και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, που κέρδισε τον Ισραηλινό Lior Goldenberg με 6-3, 6-4. Με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει χθες τον Ουκρανό Ivan Sergeyev.

Στον 3ο προκριματικό γύρο συνεχίζουν και δυο Κύπριοι αθλητές. Ο Σέργης Κυρατζής επιβλήθηκε του Βραζιλιάνου Glauco Pinheiro da Cruz Junior με 6-1, 6-1, ενώ ο Στυλιανός Χριστοδούλου κέρδισε τον επίσης Βραζιλιάνο William Norton με 6-1, 6-3.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Βαγγέλης Κυπριώτης και Στέφανος Σχινάς. Ο Κυπριώτης ηττήθηκε από τον Ολλανδό Guy Den Heijer (Νο.2 στο ταμπλό) με 6-1, 7-5, ενώ ο Σχινάς από τον Μαροκινό Younes Lalami Laaroussi (Νο.4 στο ταμπλό) με 6-3, 6-1.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, αγωνίστηκαν ακόμα οι Γιώργος Βάλαρης, Μιχάλης Σακελλαρίδης, Μάνος Γαλανάκης, Ανδρέας Πολυχρονόπουλος και Τάσος Ταϊγανίδης, που ηττήθηκαν στον 1ο γύρο.

Αύριο, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Σέργη Κυρατζή, ενώ ο Γιάννης Κουντουράκης τον Ιταλό Daniele Rapagnetta, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots