Καλή νίκη και διπλή πρόκριση για Παπαμιχαήλ

 
Καλή νίκη και διπλή πρόκριση για Παπαμιχαήλ
© Omar Erre
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 16:49

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει και στα δυο ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Λάρνακας, πετυχαίνοντας μάλιστα μια πολύ καλή νίκη στο μονό, απέναντι στη Νο.4 του ταμπλό, Tena Lukas.

Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.260 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επέστρεψε από σετ πίσω και έχασε μόλις 3 games στα 2 επόμενα, για να κερδίσει την Κροάτισσα Tena Lukas, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.203 στον κόσμο, με 4-6, 6-2, 6-1.

Η νίκη αυτή έστειλε την Παπαμιχαήλ στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Αλαμινού στη Λάρνακα, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Robinson.

Εκεί θα αντιμετωπίσει ακόμα μια πολύ δυνατή παίκτρια, την 32χρονη Andreea Mitu από τη Ρουμανία, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.214 στον κόσμο - άλλοτε και Νο.68 στον κόσμο.

Η Παπαμιχαήλ συνεχίζει και στο διπλό, όπου είναι στο Νο.2 του ταμπλό μαζί με την Μαλτέζα συμπαίκτριά της, Francesca Curmi. Οι δυο τους κέρδισαν εύκολα την Κινέζα Xuanyu Chen και την Κύπρια Λιγία Χριστοδούλου με 6-1, 6-1 σε 47 λεπτά.

Στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανίδα Ella Seidel και τη Ρωσίδα Ksenia Zaytseva, No.4 στο ταμπλό.

Στα ημιτελικά του διπλού προκρίθηκε και η Έλενα Χριστοφή, η οποία είχε ηττηθεί χθες από την Lukas στο μονό. Η Χριστοφή και η Βόσνια Nefisa Berberovic απέκλεισαν τις Γερμανίδες Laura Bohner και Chantal Sauvant με 6-3, 6-3 και θα αντιμετωπίσουν τις Leonie Kung και Eliz Maloney για μια θέση στον τελικό.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, το ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται στο διπλό, όπου ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Λευτέρης Νέος προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση, κερδίζοντας σε έναν ωραίο αγώνα τους Dominic Ducariu και Alexandru Cristian Dumitru με 6-4, 4-6, 10-7. Αύριο θα αντιμετωπίσουν τους Enrico Baldisserri και Darrshan Suresh για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots