Πρόκριση στο Monastir για Λάκη και Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση στο Monastir για Λάκη και Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 - 20:17

Η Μιχαέλα Λάκη και η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir. Στους "16" του ανδρικού τουρνουά προκρίθηκε ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Με το δεξί ξεκίνησαν στο τουρνουά του Monastir η Μιχαέλα Λάκη, η Σαπφώ Σακελλαρίδη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Η Λάκη ξεπέρασε στα 3 σετ το εμπόδιο της Κινέζας Yidi Yang με 6-4, 4-6, 6-0 και πήρε σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες την πρόκριση για τη φάση των "16".

Δύσκολη πρεμιέρα είχε και η Σακελλαρίδη, η οποία μονομάχησε για 2 ώρες και 24 λεπτά με τη Μαροκινή Yasmine Kabbaj, παίρνοντας τη νίκη μετά από δυο γεμάτα σετ με 7-6 (2), 7-5.

Η Σακελλαρίδη προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού, όπου είναι στο Νο.1 του ταμπλό μαζί με τη Γερμανίδα Katharina Hobgarski. Στο πρώτο τους παιχνίδι, Hobgarski και Σακελλαρίδη επιβλήθηκαν των Sara Lanca και Zixuan Zeng με 6-0, 6-2.

Η Λάκη και η Victoria Jimenez Kasintseva ηττήθηκαν σε ένα πολύ κλειστό ματς από τις Νο.4 του ταμπλό, Ines Ibbou και Yasmin Mansouri με 6-4, 2-6, 10-4.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, ο Στέφανος Σακελλαρίδης απέκλεισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Nathan Seateun, με 6-2, 6-1.

Να σημειωθεί πως στο Monastir αγωνίστηκαν και οι Μιχάλης και Δημήτρης Σακελλαρίδης, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους στα προκριματικά.

Στα διπλά, οι Στέφανος και Μιχάλης ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Jakub Paul και Mark Wallner με 6-2, 6-2, ενώ ο Δημήτρης Σακελλαρίδης προκρίθηκε στα προημιτελικά μαζί με τον Γερμανό Florian Broska, καθώς κέρδισαν τους Ολλανδούς Julius Bult και Lars Wagenaar με 7-5, 7-6 (5).

Αύριο θα συνεχιστούν τα τουρνουά του Monastir με εξίσου έντονο το ελληνικό στοιχείο. Στο 25άρι των γυναικών, η Λάκη θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Andreea Prisacariu για τον 2ο γύρο, ενώ η Σακελλαρίδη την Ελβετίδα Nadine Keller. Στο διπλό, η Σακελλαρίδη και η Hobgarski θα αντιμετωπίσουν τις Kabbaj και Keller για τα προημιτελικά.

Στο 15άρι των ανδρών, ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα qualifier, τον Αμερικανό Adit Sinha, για τον 2ο γύρο του μονού, ενώ στα προημιτελικά του διπλού ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και ο Broska θα αντιμετωπίσουν τους Igor Kudriashov και Aleksandr Lobanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots