Μπήκε προημιτελικά η Λάκη στο Ηράκλειο

 
Μπήκε προημιτελικά η Λάκη στο Ηράκλειο
tn team Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 - 18:21

Το 2 στα 2 έκανε η Μιχαέλα Λάκη στο Lyttos Beach του Ηρακλείου, για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της ITF. Στα ημιτελικά των διπλών μπήκαν οι Έλενα Χριστοφή, Δήμητρα Παύλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη στις γυναίκες, καθώς και οι Μάρκος Καλοβελώνης και Σέργης Κυρατζής στους άνδρες.

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, για να επικρατήσει της Ιταλίδας Martina Colmegna με 6-4, 6-4.

Πήρε έτσι μια μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της δυνατής διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων του Lyttos Beach, εκεί όπου αύριο θα συναντήσει την Τσέχα Brenda Fruhvirtova, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.133 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στα ημιτελικά των διπλών προκρίθηκαν οι Έλενα Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που ανέτρεψαν το 6-8 στο match tie-break και κέρδισαν τις Cristina Dinu και Nika Radisic, No.2 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 5-7, 10-8. Στον αυριανό ημιτελικό, Χριστοφή και Παύλου θα αντιμετωπίσουν τις Lara Salden και Daniela Vismane.

Στα ημιτελικά πέρασε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που μαζί με τη συμπαίκτριά της, Oana Gavrila, κέρδισαν τις Ουκρανές Oleksandra Oliynykova και Anastasiya Soboleva με 7-6 (5), 6-2. Σακελλαρίδη και Gavrila, Νο.1 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τις Ρουμάνες Ilinca Dalina Amariei και Andreea Mitu.

Στο τουρνουά των ανδρών, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach και ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων της ITF, ο Μάρκος Καλοβελώνης ηττήθηκε σήμερα για τον 2ο γύρο του μονού από τον Ιταλό Francesco Forti, No.2 στο ταμπλό και Νo.310 στον κόσμο, με 6-3, 6-4.

Καλή προσπάθεια έκανε και ο Στυλιανός Χριστοδούλου από την Κύπρο, που ηττήθηκε επίσης στον 2ο γύρο από τον Ρουμάνο Cezar Cretu, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 7-6 (5).

Στα διπλά, ο Καλοβελώνης και ο Σέργης Κυρατζής κέρδισαν τους Arthur Gea και Jakub Nicod με 6-4, 2-6, 10-5 και μπήκαν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς Dax Donders και Sidane Pontjodikromo, Νο.2 στο ταμπλό.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και το αυριανό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots