Davis Cup 2024: Πρεμιέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για την Εθνική Ελλάδας

 
Davis Cup 2024: Πρεμιέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για την Εθνική Ελλάδας
tn team Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 - 20:13

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί πρώτος στη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία για τα play-offs του World Group I του Davis Cup που θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων.

Στην κλήρωση της Παρασκευής ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το νούμερο 2 της Ρουμανίας, τον Marius Copil.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 και με την ολοκλήρωσή του, θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας της ημέρας, ανάμεσα στον Αριστοτέλη Θάνο με αντίπαλο το νούμερο 1 της Ρουμανίας, Nicholas David Ionel.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 12:00 με τη διεξαγωγή του διπλού. Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Marius Copil και τον Victor Vlad Cornea.

Υπενθυμίζουμε πως στη διάθεση του κάπτεν της Εθνικής, Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς και Αριστοτέλης Θάνος.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το more.com.

Να σημειωθεί πως μετά από ερωτήματα φιλάθλων, για εύκολη πρόσβαση στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, η ΕΦΟΑ διευκρινίζει:

Στην έξοδο 6 της Αττικής Οδού υπάρχει σταθμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πειραιάς – Σταθμός Λαρίσης – Κιάτο. Τα δρομολόγια του προαστιακού εκκινούν ή διέρχονται ανά μία ώρα. Στη συνέχεια υπάρχει Αστική Συγκοινωνία, αριθμός γραμμής 749, Σταθμός Προαστιακού-Στάση «Οικισμού Γεννηματά», ανά σαράντα λεπτά δίπλα στο Στάδιο.

Για το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο Αττικής, η εξυπηρέτηση είναι δυνατή με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αεροδρόμιο – Σταθμός Λαρίσης.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν αστική μεταφορά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αφετηρία λεωφορείων του σταθμού Μετρό της (Αττικής), αριθμός γραμμής Λεωφορείων Β12 και να κατέλθουν στην στάση (23η ΦΥΛΗΣ), η οποία είναι κοντά στο Στάδιο.

Όσοι φίλαθλοι εντός και εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό όχημα θα πρέπει να εξέλθουν στην Αττική Οδό στην έξοδο 5, με άμεση στροφή δεξιά και δεξιά για να εισέρθουν στο Στάδιο, είτε από την πύλη Π3 με άνετο χώρο στάθμευσης ή από την πύλη Π1.

Στις Πύλες Π1 και Π3 θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την COSMOTE TV, Official Broadcaster της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ομάδα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ ευχαριστούν την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Η ΕΦΟΑ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους Χορηγούς του DAVIS CUP 2024, που είναι οι εξής:

Η αυτοκινητοβιομηχανία VW (Εθνικός Χορηγός), ο τραπεζικός διεθνής κολοσσός UBS (Εθνικός Χορηγός DAVIS CUP 2024), η FILA (Επίσημος Υποστηρικτής Ρουχισμού Εθνικής), η Babolat και οι Υποστηρικτές Αvance, LΥΤΤΟS Beach Hotel, NANA Garden Beach Hotel & η εταιρία BTL Hellas για την παραχώρηση των υψηλής ποιότητας συσκευών φυσικοθεραπείας για την αποθεραπεία των αθλητών της Εθνικής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots