Στην πρώτη ομάδα της SoCon Σταυρουλάκη και Μαρκεσίνη

 
Στην πρώτη ομάδα της SoCon Σταυρουλάκη και Μαρκεσίνη
Στην πρώτη ομάδα της SoCon Σταυρουλάκη και Μαρκεσίνη
tennisnews team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 13:50

Η Κάτια Σταυρουλάκη και η Ιωάννα Μαρκεσίνη συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη ομάδα της Southern Conference για τη φετινή σεζόν, χάρη στα πολύ καλά αποτελέσματα που είχαν για το κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Σταυρουλάκη είχε μερικά απίθανα αποτελέσματα την φετινή σεζόν του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, για το Mercer University. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με ρεκόρ 15-3 νίκες στα μονά, στην περιφέρειά της (Southern Conference) είχε μόλις μια ήττα σε 7 αναμετρήσεις (6-1), ενώ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν με ένα σερί 9 διαδοχικών νικών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα της περιφέρειας, στα Southern Conference Women's Tennis Postseason Awards του 2017.

Στην πρώτη ομάδα ήταν και η Ιωάννα Μαρκεσίνη, η οποία γνώρισε διπλή επιτυχία στα βραβεία, εκπροσωπώντας το East Tennessee State University. H 21χρονη Ελληνίδα παίκτρια, συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα στα μονά, αλλά και στα καλύτερα ζευγάρια των διπλών, μαζί με την συμπαίκτριά της, Marina Guinart Espana.

Η Μαρκεσίνη είχε 11 νίκες και 5 ήττες στα μονά τη φετινή σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε δικαίως από το Νο. 1 της ομάδας της. Στα διπλά, μαζί με την Guinart, κέρδισαν τα 12 από τα 16 σετ που έδωσαν, ενώ στους αγώνες της νότιας περιφέρειας είχαν ρεκόρ 5-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots