Παίκτης της εβδομάδα (ξανά) ο Κοντόπουλος

 
Παίκτης της εβδομάδα (ξανά) ο Κοντόπουλος
Παίκτης της εβδομάδα (ξανά) ο Κοντόπουλος
tennisnews team Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 - 13:16

Ο Φάνης Κοντόπουλος αναδείχθηκε ξανά ο καλύτερος πρωτοετής παίκτης της εβδομάδας, στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. O 18χρονος Έλληνας τενίστας αναδείχθηκε για δεύτερη φορά rookie της εβδομάδας, στις 4 τελευταίες εβδομάδες.

Ο Κοντόπουλος διανύει την πρώτη του χρονιά στο North Carolina Central University, όπου σπουδάζει με υποτροφία και ταυτόχρονα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας τένις του πανεπιστημίου.

Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει ήδη δυο βραβεία του καλύτερου rookie της εβδομάδας στην περιφέρεια (Mid-Eastern Athletic Conference).

Ο 18χρονος Έλληνας αθλητής, κέρδισε τον αγώνα του στα μονά, στην αναμέτρηση του NCCU το Σάββατο, ενάντια στο Liberty University. Αγωνίστηκε από τη θέση Νο. 2 και επικράτησε του Chase Burton με 7-5, 6-2.

Ήταν η 2η νίκη του σε 5 αναμετρήσεις στα μονά στη σεζόν (2-3). Το NCCU θα δώσει τρεις εκτός έδρας μάχες μέσα σε δυο μέρες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενάντια στο Coppin State University (Παρασκευή), στο Loyola University Maryland (Παρασκευή) και στο Howard University (Σάββατο).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots