Παίκτης της εβδομάδας ο Ψαρρός

 
Παίκτης της εβδομάδας ο Ψαρρός
tennisnews team Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 - 1:09

Ο Μιχάλης Ψαρρός αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας, στη Δυτική Περιφέρεια του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας ήταν αήττητος την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, για την ομάδα του University of Missouri-Kansas City.

Ο Ψαρρός, ο οποίος διανύει την τρίτη του σεζόν στο πανεπιστήμιου του Missouri-Kansas City, είναι αρχηγός των Kangaroos και την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου (22-28/02), ήταν ο κορυφαίος παίκτης όλης της Δυτικής περιφέρειας, κερδίζοντας τον τίτλο WAC (Western Athletic Conference) Tennis Player of the Week.

Ο Έλληνας τενίστας βοήθησε τους "Roos" να φύγουν με μια νίκη και μια ήττα από την Καλιφόρνια, καθώς κέρδισαν το Santa Cruz με 6-1 και ηττήθηκαν από το Santa Clara, Νο72 στην κατάταξη, με 4-3.

Ο Ψαρρός ήταν αήττητος σε αυτές τις αναμετρήσεις. Το Σάββατο κέρδισε τον Connor Garnett του Santa Clara University με 3-6, 6-2, 6-2, ενώ πήρε και το σετ που έδωσε στα διπλά μαζί με τον Airam Castellano, επικρατώντας των Robert Seby και Andrew Gu με 7-5.

Την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, κέρδισε στα μονά τον Ryan Dugan του Santa Cruz University με 6-2, 6-4. Στα διπλά, μαζί με τον Castellano, επιβλήθηκαν των Adrian Sirovica και Kyle Richter, με 6-2. Με τη νίκη που πήρε, το University of Missouri-Kansas City (UMKC) βελτίωσε το ρεκόρ του στη σεζόν σε 5-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots