ATP
Στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras o Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras o Πέτρος Τσιτσιπάς
tn team Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 19:19

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Ισπανός συμπαίκτης του, Sergio Martos Gornes, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Challenger του Oeiras στην Πορτογαλία.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Sergio Martos Gornes κέρδισαν τους Τσέχους Petr Nouza και Patrik Rikl με 6-3, 7-6 (3) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras στη Λισαβόνα.

Τσιτσιπάς και Martos Gornes κέρδισαν τα 3 τελευταία games του 1ου σετ, ενώ στο 2ο σετ ήταν οι καλύτεροι παίκτες στο tie-break, αφού προηγουμένως καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει σε break, παρότι υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες και deciding points εκατέρωθεν.

Ήταν η 2η νίκη τους στο χωμάτινο Challenger του Oeiras, αφού στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τον Ιταλό Franco Agamenone και τον Αυστραλό Adam Taylor με 6-1, 6-2.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Manuel Guinard και Gregoire Jacq.

Θυμίζουμε πως Martos Gornes και Τσιτσιπάς είχαν κατακτήσει μαζί έναν τίτλο Challenger, στο Manama του Μπαχρέιν, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Τσιτσιπάς χρειάζεται τους βαθμούς, καθώς θυμίζουμε πως κυνηγάει τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι, κάτι που θα καταφέρει αν πλασαριστεί γύρω στο Top 80 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών (τώρα βρίσκεται στο Νο.110).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots