ATP
Διπλό στη Μαδρίτη Πέτρος και Στέφανος

 
Διπλό στη Μαδρίτη Πέτρος και Στέφανος
© Mutua Madrid Open
tn team Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 21:54

Όπως επιβεβαίωσε στο tennisnews.gr, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό του Mutua Madrid Open στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Λισαβόνα αυτή την εβδομάδα και σήμερα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenger του Oeiras. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι.

Για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να κερδίσει αρκετούς πόντους, αφού για την ώρα βρίσκεται στο Νο.110 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών και πρέπει να βρεθεί κοντά στο Top 80, ώστε να εκπληρώσουν ένα μεγάλο όνειρο που μοιράζονται με τον Στέφανο και να αγωνιστούν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ρωτήσαμε σήμερα τον Στέφανο στη Βαρκελώνη αν θα τους δούμε να παίζουν μαζί στα υπόλοιπα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, στα οποία υπάρχουν πολλοί διεκδικήσιμοι πόντοι. Μας επιβεβαίωσε πως θα παίξουν στη Μαδρίτη, ενώ θα προσπαθήσουν να το κάνουν και στη Ρώμη και στο Roland Garros, ίσως και σε ένα ακόμα τουρνουά πριν από τους Ολυμπιακούς, που ξεκινούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (το "cut" της πρόκρισης ωστόσο είναι αμέσως μετά το τέλος του Roland Garros). 

"Έχουμε πάρει wild card για τη Μαδρίτη, έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Προσπαθούμε να πάρουμε και μια wild card για τη Ρώμη. Είναι τουρνουά στα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλούς πόντους, ώστε ο Πέτρος να έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς. Είναι κάτι που θέλουμε και ελπίζω να παίξουμε και στο Roland Garros, ίσως και σε κάποιο άλλο τουρνουά πριν τους Ολυμπιακούς ώστε να κλείσει το περιθώριο αυτό όσο πιο πολύ γίνεται", μας είπε ο Στέφανος, ο οποίος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Barcelona Open, κάνοντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Roberto Carballes Baena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots