ATP
Η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ruud από τα χρόνια των juniors με τον Τσιτσιπά (pic)

 
Η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ruud από τα χρόνια των juniors με τον Τσιτσιπά (pic)
tn team Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 14:21

O Casper Ruud μοιράστηκε μια φωτογραφία, που δείχνει πόσο πίσω πηγαίνει η γνωριμία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στη δημοσίευση που έκανε στα social media μετά και την πορεία του μέχρι τον τελικό του Monte-Carlo Masters, όπου ηττήθηκε από τον Τσιτσιπά με 2-0 σετ, ο Ruud μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και σε αυτές έβαλε και μια από τα χρόνια των juniors, απ' όπου και ξεκινάει η γνωριμία του με τον Τσιτσιπά.

Το ανέφεραν και οι δυο στις ομιλίες τους στην απονομή, το ανέφερε ξανά ο Νορβηγός και στη δημοσίευσή του, στην οποία έγραψε: "Παίζουμε μαζί από τότε που ήματαν παιδιά και τώρα ήμασταν εδώ, στον τελικό μαζί. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και για τους δυο μας. Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται και εβδομάδες σαν κι αυτές με κάνουν πιο διψασμένο για περισσότερα."

Η φωτογραφία είναι από τουρνουά juniors, στο οποίο ο Ruud και ο συμπατριώτης του, Christian Linge, αντιμετώπιζαν σε ένα παιχνίδι διπλού τον Τσιτσιπά και τον Alexei Popyrin. Εκτός από το Νο.6 και το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή δηλαδή, στη φωτογραφία υπάρχει ακόμα ένας παίκτης του σημερινού Top 50!

Η δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρηση από τον Τσιτσιπά, που σχολίασε: "Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου να πετυχαίνουν τα όνειρά τους και να πηγαίνουν για ακόμα περισσότερα. Τον σεβασμό μου, Casper."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Casper Ruud (@casperruud)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tennis Legend (@tennislegend)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots