ATP
Τσιτσιπάς σε Ruud: "Παίξαμε μαζί στα μικρότερα γήπεδα και τώρα είμαστε εδώ" (vid)

 
Τσιτσιπάς σε Ruud: "Παίξαμε μαζί στα μικρότερα γήπεδα και τώρα είμαστε εδώ" (vid)
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:51

Ανταποδίδοντας τα όμορφα λόγια που άκουσε νωρίτερα από εκείνον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε πίσω τον Casper Ruud στα χρόνια των Juniors και των Futures, όταν ήδη γνωριζόντουσαν και έπαιζαν στα μικρότερα γήπεδα, διανύοντας από τότε αμφότεροι μια τεράστια διαδρομή.

"Casper, θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου άσχημα να βρίσκεσαι εδώ, έχοντας ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια από τα Futures. Το σκεφτόμουν αυτό. Συγχαρητήρια σε σένα και στην ομάδα σου. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, ο Casper και εγώ γνωριζόμαστε από παλιά. Είμαστε ίδια ηλικία και ίδια κατηγορία.

Έχουμε παίξει μαζί στα μικρότερα γήπεδα και καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ και να παίζουμε για εσάς, να παίζουμε για εκπληκτικά κοινά. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμή σ' αυτό", είπε ο Τσιτσιπάς, στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην απονομή του Monte-Carlo Masters.

Στη συνέχεια, ο Στεφ μίλησε στους δικούς του ανθρώπους και στο κοινό: "Χρόνια πριν, αν μου λέγατε ότι θα έχω 3 τίτλους εδώ, δεν θα σας πίστευα. Είναι απίστευτο. Η υποστήριξη που πήρα εδώ τα τελευταία χρόνια σχεδόν από όλους. Όλη η εβδομάδα ήταν θαυμάσια. Είμαι χαρούμενος που έχω μια τόσο υποστηρικτική ομάδα στο πλευρό μου. Θα είμαστε δυνατοί για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και που μου είστε πιστοί. Είναι αυτό στο οποίο δίνω τη μεγαλύτερη αξία."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots