ATP
Ruud σε Τσιτσιπά: "Ανήκεις στο Top 10"

 
Ruud σε Τσιτσιπά: "Ανήκεις στο Top 10"
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:48

Μερικά πολύ όμορφα λόγια μοιράστηκε ο Casper Ruud για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής στο Monte-Carlo.

"Θέλω να συγχαρώ τον Στεφ που κέρδισε ξανά το Monte-Carlo. Λατρεύεις αυτό το τουρνουά, έπαιξες τρομερά καλά όλη την εβδομάδα. Ξέρω πως βγήκες από το Top 10 πριν μερικές εβδομάδες, αλλά είσαι ξανά εκεί και πιστεύω πως ανήκεις εκεί. Είσαι φανταστικός παίκτης και ακόμα πιο πολύ στο χώμα και στο Monte-Carlo. Είναι φανταστικό. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα σου", είπε ο 25χρονος Νορβηγός.

Ο Ruud απευθύνθηκε στη συνέχεια στην ομάδα του: "Σχεδόν όλοι είστε εδώ σήμερα, μόνο δυο λείπουν. Η ομάδα μου πέταξε από την Ισπανία και από τη Νορβηγία για να είναι εδώ. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κερδίσω αυτή τη φορά. Νιώθω πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο σε έναν μεγάλο τίτλο. Ανυπομονώ να έχω την επόμενη ευκαιρία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ελπίζοντας πως θα περάσουμε αυτό το εμπόδιο στα μεγάλα τουρνουά σαν κι αυτό. Σας ευχαριστώ."

Θυμίζουμε πως εκτός από τον σημερινό τελικό, ο Ruud έχει υπάρξει επίσης 2 φορές φιναλίστ στο Roland Garros, μια στο US Open, μια στο ATP Finals και άλλη μια στο Miami Masters, ακόμα όμως δεν έχει κερδίσει μεγάλο τίτλο στην καριέρα του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots