Χόλμπαν και Μτσεντλίτζε Κυπελλούχοι Ελλάδος 2024 (pics)

 
Χόλμπαν και Μτσεντλίτζε Κυπελλούχοι Ελλάδος 2024 (pics)
tn team Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 2:01

Ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν και η Ελένη Μτσεντλίτζε αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδος για το 2024, κερδίζοντας δυο πολύ ωραίους τελικούς αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος με έναν συναρπαστικό τελικό στο μονό ανδρών, στον οποίο ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν κατάφερε να επικρατήσει του περσινού νικητή, Γιάννη Παπουνίδη, με 4-6, 7-6 (1), 6-2.

Είχε μια φανταστική εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης ο Χόλμπαν, αθλητής του Ο.Α. Αθηνών, ο οποίος κατάφερε να πετύχει 6 νίκες για να φτάσει στο τρόπαιο.

Την Κυριακή έγινε και ο τελικός του διπλού γυναικών, όπου οι Στυλιανή Ρουσσοπούλου και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας των Ελένη Παλιούρα και Τατιάνα Γιτοπούλου με 6-3, 6-4.

Στο μονό των γυναικών, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, τον τίτλο κατέκτησε η Ελένη Μτσεντλίτζε, η οποία επικράτησε στον τελικό της Ελένης Παλιούρα με 6-1, 6-2.

Ήταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος στο Κύπελλο Ελλάδος για την Μτσεντλίτζε, η οποία είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδος τα δυο τελευταία χρόνια (και 3 φορές συνολικά).

Τέλος, στο διπλό των ανδρών Κυπελλούχοι ήταν οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Παπουνίδης, που επικράτησαν στον τελικό των Χόλμπαν και Άγγελου Αυγέρη με 7-6 (6), 6-3.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots