Πανελλήνιο Juniors: Ασλανισβίλι και Λοϊζάς νικητές στα 18άρια (pics)

 
Πανελλήνιο Juniors: Ασλανισβίλι και Λοϊζάς νικητές στα 18άρια (pics)
tn team Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 - 15:05

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Ανδρέας Λοϊζάς ήταν οι πρωταθλητές στα 18άρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors στη Λάρισα.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι έκανε το double στα 18άρια στα κορίτσια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors της Λάρισας, ούσα η μεγάλη πρωταγωνίστρια στα γήπεδα του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας.

Στον σημερινό τελικό η Ασλανισβίλι κέρδισε την συμπαίκτριά της στην Collective Tennis School, Θεοδώρα Κούσιου, χωρίς να απωλέσει game.

Συνολικά μόνο 4 games έχασε σε όλο το τουρνουά η Άρτεμις, που είχε μια σαρωτική πορεία. Στον 2ο γύρο, όπου πέρασε με bye, απέκλεισε την Ευγενία Σίσκου-Στρατηλάτη με 6-0, 6-0, ενώ στον 3ο γύρο ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο της Ναταλίας Μπάτσιου. Στα προημιτελικά κέρδισε τη Μελίνα Ζουμπουλάκη με 6-1, 6-0 και στα ημιτελικά τη Σταυρούλα Καμπά με 6-1, 6-2.

Αυτός ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος για την Ασλανισβίλι στο Πανελλήνιο στα 18άρια, καθώς και η 5η συνεχόμενη χρονιά που κερδίζει τίτλο, αφού το 2021 και το 2022 είχε αναδειχθεί νικήτρια στα 16άρια και το 2020 στα 14άρια!

Την 3η θέση στο μονό των κοριτσιών πήρε η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, άνευ αγώνα, με την Καμπά να παίρνει την 4η θέση.

Στο διπλό των κοριτσιών, Ασλανισβίλι και Κούσιου του Α.Σ. Αστέρας Θεσ. κέρδισαν τις Καμπά και Ελένη Τσέτσου με 6-4, 6-0, για να κατακτήσουν την 1η θέση.

2ος συνεχόμενος τίτλος στα 18άρια και για τον Ανδρέα Λοϊζά, που υπερασπίστηκε τον θρόνο του κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τον Στέφανο Πουρναρόπουλο με 6-0, 6-2. Ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά που κερδίζει Πανελλήνιο ο Λοϊζάς, πρωταθλητής το 2021 και το 2022 στα 16άρια.

Χωρίς να χάσει σετ έφτασε στον τίτλο ο αθλητής του Ο.Α. Αθηνών, που είχε bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Αλέξανδρο Βερύκοκο με 6-0, 6-1. Στον 3ο γύρο απέκλεισε τον Θοδωρή Παπαδόπουλο με 6-4, 6-3, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τον Γιάννη Σακκά με 6-0, 6-1 και στα ημιτελικά τον Γιώργο Δημητρίου με 6-3, 6-3.

Ο Δημητρίου πήρε την 3η θέση στο μονό, κερδίζοντας σε ένα ωραίο παιχνίδι τον Νίκο Μακρή με 7-5, 4-6, 6-4.

Ο Μακρής μαζί με τον Χρήστο Γκλαβά κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό, όπου έκαναν μεγάλη ανατροπή στον τελικό και κέρδισαν τους Άγγελο Αυγέρη και Πουρναρόπουλο με 3-6, 7-5, 10-3.

Τέλος, στο μικτό διπλό τον τίτλο πήραν οι Πουρναρόπουλος και Παναγιωτίδου, που κέρδισαν στον τελικό τον Αυγέρης και την Γιτοπούλου με 6-1, 6-4.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors εδώ


O Ανδρέας Λοϊζάς


Ο Ανδρέας Λοϊζάς και ο Νίκος Μακρής


Η Άρτεμις Ασλανισβίλι


Η Θεοδώρα Κούσιου και η Άρτεμις Ασλανισβίλι


Απονομή διπλού αγοριών U18


Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος


Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες στα μονά


Απονομή διπλών στα 18άρια


Η Μελίνα Ζουμπουλάκη και η Θεοδώρα Λιάπη


Ο Γιώργος Δημητρίου, η Μελίνα Ζουμπουλάκη και η Θεοδώρα Λιάπη


Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος


Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και η Έμιλυ Πάντου


Ο Χρήστος Γκλαβάς και ο Νίκος Μακρής

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots