Στα προημιτελικά Αζωίδης και Ξυλάς

 
Στα προημιτελικά Αζωίδης και Ξυλάς
tn team Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 18:34

Νέες μεγάλες προκρίσεις πανηγύρισαν στο Lyttos Beach οι Δημήτρης Αζωίδης και Γιάννης Ξυλάς, που προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Μετά από μια αναμέτρηση 2 ωρών και 52 λεπτών, ο Αζωίδης κατάφερε να βγάλει εκτός τουρνουά τον Νεοζηλαδνό Corban Crowther με 6-7 (7), 6-3, 6-1.

Παρότι έχασε προβάδισμα με 5-3, αλλά και ένα set point στο tie-break του 1ου σετ, ο Αζωίδης δεν πτοήθηκε από την απώλειά του. Αντιθέτως, επέστρεψε στο τερέν δριμύτερος και γινόταν δυνατότερος από τον αντίπαλό του όσο περνούσε η ώρα, για να κερδίσει τα 9 από τα 10 τελευταία games του αγώνα και να φτάσει στην ανατροπή.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Ξυλάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Αμερικανού Henrik Wiersholm με 6-2, 6-4 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί σήμερα και απέσυρε τη συμμετοχή του από τον αγώνα με τον Λιθουανό Edas Butvilas.

Στα διπλά, οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Λευτέρης Νέος συνεχίζουν το σερί τους και απέκλεισαν τους Σέργη Κυρατζή και Ξυλά με 7-6 (2), 6-2, για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά πέρασαν και οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης, που επικράτησαν των Στέφανου Σχινά και Γιώργου Βάλαρη με 7-5, 6-4.

Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα αναμετρηθούν τα δυο ζευγάρια για μια θέση στον τελικό του διπλού. Στις 10:00 το πρωί, ο Ξυλάς θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά του μονού τον Butvilas, ενώ στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, όχι πριν τις 13:00, ο Αζωίδης θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Ryuki Matsuda, No.3 στο ταμπλό.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots