Μπήκαν 16άδα Ξυλάς και Αζωίδης

 
Μπήκαν 16άδα Ξυλάς και Αζωίδης
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 17:46

Ο Γιάννης Ξυλάς και ο Δημήτρης Αζωίδης προκρίθηκαν στους "16" καλύτερους στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Ξυλάς έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στα γήπεδα του Lyttos Beach, κερδίζοντας τον Λευτέρη Νέο από την Κύπρο με 6-1, 6-2 σε 71 λεπτά.

Σπουδαία εμφάνιση και από τον Δημήτρη Αζωίδη, που μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά και απέκλεισε σήμερα μετά από μάχη που ξεπέρασε τις 3 ώρες τον Βραζιλιάνο Gabriel Decamps, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.688 στον κόσμο, με 6-2, 5-7, 6-4.

Δεν θα συνεχίσει στον 2ο γύρο ο Ανδρέας Λοϊζάς, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Νεοζηλανδό Corban Crowther με 6-3, 6-0. Εκτός και ο Μέλιος Ευσταθίου, που ηττήθηκε από τον Πολωνό Filip Peliwo, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Αύριο θα συνεχιστεί το τουρνουά 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, με τις αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο του μονού και τα προημιτελικά του διπλού.

Ο Ξυλάς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Henrik Wiersholm, ο Αζωίδης τον Crowther και ο Αλέξανδρος Σκορίλας τον Λιθουανό Edas Butvilas, Νο.6 στο ταμπλό. Στο διπλό, οι Στέφανος Σχινάς και Γιώργος Βάλαρης θα αντιμετωπίσουν τους Δημήτρη και Μιχάλη Σακελλαρίδη, ενώ οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Νέος θα παίξουν με τους Σέργη Κυρατζή και Ξυλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots