WTA
Sabalenka: "Προτιμώ να βλέπω ανδρικό τένις και όχι γυναικείο"

 
Sabalenka: "Προτιμώ να βλέπω ανδρικό τένις και όχι γυναικείο"
© Mutua Madrid Open
tn team Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 11:28

Αρκετά ευδιάθετη ήταν στην συνέντευξη Τύπου της πριν από το τουρνουά της Μαδρίτης η Aryna Sabalenka, η οποία μίλησε για την προτίμησή της στο ανδρικό τένις, το "Big 3" που έχει σχηματιστεί στην WTA, αλλά και την καλή της φίλη, Paula Badosa.

"Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω υπέροχες αναμνήσεις απ' αυτό το τουρνουά, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον εδώ, αυτά τα γήπεδα, τα πάντα στη Μαδρίτη. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα", είπε η Λευκορωσίδα, η οποία επέστρεψε στη Μαδρίτη ως υπερασπίστρια του τίτλου.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον στη συνέντευξη για την Paula Badosa, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες: "Αγαπώ την Paula, είμαστε φίλες τα τελευταία 3-4 χρόνια, είναι  ένας απίθανος άνθρωπος. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις φιλίες στο tour, γιατί αν τύχει βρεις την αδερφή ψυχή σου, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Είναι η καλύτερη. Ελπίζω να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις, να σταματήσει να ταλαιπωρείται από τους τραυματισμούς. Πάντα θα είμαι εδώ για οτιδήποτε χρειαστεί. Πάλι καλά δεν θα την αντιμετωπίσω στον πρώτο μου αγώνα εδώ στη Μαδρίτη, η ατμόσφαιρα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα αν παίζαμε και εδώ, οπότε νιώθω τυχερή που δεν συμβαίνει (γέλια)."

Για το "Big 3" που φαίνεται να δημιουργείται τα τελευταία χρόνια στη WTA, μεταξύ της Iga Swiatek, της ίδιας και της Elena Rybakina, είπε: "Νιώθω πως τελευταία έχει πέσει το επίπεδό μου λίγο, οπότε θα ήταν μάλλον καλύτερα να λέγαμε για Big 2 και όχι Big 3 (γέλια). Όπως και να 'χει, είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σ' αυτό το γκρουπ. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω σ' αυτό το επίπεδο."

Για το αν παρακολουθεί τα ματς των Swiatek και Rybakina: "Η αλήθεια είναι πως δεν τα βλέπω, όχι. Έχω παίξει αρκετές φορές μαζί τους για να ξέρω ακριβώς τι να περιμένω και αν τύχει να τις αντιμετωπίσω ξανά σίγουρα ο προπονητής μου θα μου φέρει στιγμιότυπα από τις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Δεν είμαι γενικά άτομο που βλέπει πάρα πολύ τένις, προτιμώ να βλέπω ανδρικό τένις και όχι γυναικείο, μου φαίνεται πιο λογικό και ενδιαφέρον να το βλέπεις (γέλια)."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots