ATP
Βρέθηκε κοντά στο να αποσυρθεί και ο Auger-Aliassime!

 
Βρέθηκε κοντά στο να αποσυρθεί και ο Auger-Aliassime!
© Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 - 2:08

Εκτός από τις πολλές εγκαταλείψεις και αποσύρσεις που έγιναν φέτος στη Μαδρίτη, προβλήματα αντιμετώπισαν και οι δυο φιναλίστ, με τον Felix Auger-Aliassime να επιβεβαιώνει μετά τον Andrey Rublev πως και εκείνος είχε μια ασθένεια, που τον έφερε στα πρόθυρα της απόσυρσης!

"Ήταν μια περίεργη εβδομάδα. Είχα και γω προβλήματα, με πονούσε το στομάχι μου στα μέσα του τουρνουά. Μια μέρα δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να παίξω, αλλά ο Mensik εγκατέλειψε. Είναι περίεργο, δεν ξέρω τι έγινε. Ο Rublev επίσης, κόλλησε γρίπη πιθανότατα στη Μαδρίτη. Ήμουν τυχερός που δεν έπαιξα προημιτελικά και ημιτελικά, αλλά ακόμα κι έτσι, είχα κράμπες σήμερα, κάτι που δεν μου συμβαίνει συχνά στην καριέρα μου. Μάλλον το σώμα μου ήταν κουρασμένο από την ασθένεια που είχα όλη την εβδομάδα", αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο 23χρονος Καναδός, λίγη ώρα αφού ο Rublev μίλησε για τη δική του ασθένεια, αλλά και ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στα δάχτυλα του ποδιού του.

Για τις κράμπες, ο Felix είπε πιο αναλυτικά: "Από τις αρχές του 3ου σετ τις ένιωθα, και στα δυο μου πόδια. Προσπαθούσα να κρατήσω το σερβίς μου, αλλά είχα και πολλές σκέψεις. Ήμουν λίγο απογοητευμένος με το πως πήγαιναν τα πράγματα. Προσπάθησα να το ελέγξω, να μείνω εκεί, προφανώς να σερβίρω καλά. Ήμουν κοντά στο 6-5, μετά έκανα δυο διπλά λάθη και έχασα ένα ράλι 30 χτυπημάτων, οπότε νομίζω έκανα διπλό λάθος και εξαιτίας αυτού. Του άξιζε η νίκη σήμερα."

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots