ATP
Ο Zverev κέρδισε και περιμένει Τσιτσιπά (vid)

 
Ο Zverev κέρδισε και περιμένει Τσιτσιπά (vid)
© Monte-Carlo Masters
tn team Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 - 20:29

O Alexander Zverev ξεκίνησε με καλή εμφάνιση τις υποχρεώσεις του στο Monte-Carlo και θα περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Tomas Martin Etcheverry στον 3ο γύρο. 

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Zverev, ο οποίος κέρδισε τον Sebastian Ofner με 6-3, 6-4 στην πρεμιέρα του στο Monte-Carlo Masters, σε 78 μόλις λεπτά.

Ο 26χρονος Γερμανός, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε από νωρίς δυνατά και προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ, έχοντας και τριπλό break point για το 5-1. Ο Ofner κατάφερε να μειώσει σε 4-2 και αργότερα σε 5-3, όχι όμως και να παρατείνει το σετ, αφού δεν πήρε ποτέ πίσω το break.

Στο 2ο σετ ο Zverev προηγήθηκε με διπλό break στο 5-2 και μόνο τότε ένιωσε απειλή στο σερβίς του, με τον Ofner να κάνει break για το 5-4. Τη δεύτερη φορά που σέρβιρε για την πρόκριση, ο Zverev "κλείδωσε" τη νίκη και ολοκλήρωσε την αποστολή του.

Ο Zverev έκανε ουσιαστικά το καθήκον του και αύριο θα έχει ρεπό, περιμένοντας τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο.

Είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο δυο φορές πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς, που φέτος αγωνίζεται στο τουρνουά από το Νο.12 του ταμπλό και έτσι είναι εφικτή από τόσο νωρίς αυτή η διασταύρωση. Ο Στεφ θα πρέπει βεβαίως πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Tomas Martin Etcheverry, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για 1η φορά στην καριέρα του το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots