ATP
Εγκατέλειψε ο Djere, στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vids)

 
Εγκατέλειψε ο Djere, στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vids)
© Monte-Carlo Masters
tennisnews team Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 - 16:54

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το πρώτο βήμα στο Monte-Carlo Masters και ξεκίνησε με νίκη τη χωμάτινη σεζόν του, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Laslo Djere.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πρωταθλητής στο Monte-Carlo το 2021 και το 2022, είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αφού είχε το προβάδισμα με σετ και με break στο 6-3, 3-2, όταν ο Djere εγκατέλειψε ξαφνικά την αναμέτρηση.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πάντως αισθητά καλύτερος γι' αυτή τη μια ώρα που παίχτηκε τένις. Στο 1ο σετ αν και απώλεσε ένα προβάδισμα με 5-1, έκλεισε το σετ στο 9ο game για το 6-3.

Στο 2ο σετ βγήκε από τη δύσκολη θέση στο 4ο game, όταν αντιμετώπισε διπλό break point στο 1-2, 15-40. Ισοφάρισε σε 2-2 και στο αμέσως επόμενο game έκανε το break για να πάρει τον έλεγχο του σετ με 3-2, ωστόσο ο Djere εγκατέλειψε την αναμέτρηση ξαφνικά μετά από το break, αφού δεν είχε δώσει δείγματα για το αν αντιμετώπιζε κάποιον τραυματισμό.

 

Ο Τσιτσιπάς πάντως έπαιξε σε καλό επίπεδο αυτά τα 62 λεπτά που είχαμε αγώνα, για να πάρει χωρίς να κινδυνέψει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters.

Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Nicolas Jarry, είτε τον Tomas Martin Etcheverry, την Τετάρτη.

 
 
 
 
 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots