Πανελλήνιο Juniors: Νικητές στα 10άρια Ματακούδης και Δερμιτζάκη (pics)

 
Πανελλήνιο Juniors: Νικητές στα 10άρια Ματακούδης και Δερμιτζάκη (pics)
tn team Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 12:40

Ο Γιάννης Ματακούδης και η Αναστασία Δερμιτζάκη αναδείχθηκαν νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors της Λάρισας, στην κατηγορία των 10 ετών.

Τους πρώτους τίτλους στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, που φιλοξενείται στη Λάρισα, κατέκτησαν ο Γιάννης Ματακούδης και η Αναστασία Δερμιτζάκη.

Ο Ματακούδης, αθλητής του Α.Ο.Α. Ποσειδών Θεσ., είχε μια εκπληκτική παρουσία στο ταμπλό των αγοριών U10, όπου έχασε μόλις 3 games 5 αναμετρήσεις.

Έκανε την πρεμιέρα του από τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Θανάση Ιωάννου με 6-0. Στη συνέχεια απέκλεισε για τον 3ο γύρο τον Γιάννη Σέγκο με 6-0, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τον Γιάννη-Γιώργο Ιακωβίδη με 6-2. Στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Νικολάου Τσάγκα με 6-1, ενώ στον τελικό επικράτησε του Κίμωνα Αναστάση Πετσούλα με 6-0.

Στο τουρνουά των κοριτσιών U10, τον τίτλο κατέκτησε η Δερμιτζάκη του Ο.Α. Σούδας, η οποία χρειάστηκε επίσης 5 νίκες για να φτάσει στην 1η θέση.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την Χαρά Καραντάθα με 6-0, ενώ με το ίδιο σκορ απέκλεισε και την Αναστασία-Διονυσία Λυμούρη. Ούτε στα προημιτελικά απώλεσε game, επικρατώντας με 6-0 της Μαρίνας Αγγελίδου.

Στα ημιτελικά έδωσε σκληρή μάχη με την συναθλήτριά της στον Ο.Α. Σούδα, Ειρήνη Αρετάκη, καταφέρνοντας να βγει νικήτρια με 7-6 (1). Στον τελικό, επικράτησε της Ευφροσύνης-Βάϊας Κατσιγιαννάκη με 6-1.

Τα δυο τουρνουά των 10αριών, έλαβαν χώρα στα γήπεδα του Α.Α. Λάρισας.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors και φωτογραφίες

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots