Έφτασε στη Λισαβόνα η Σάκκαρη

 
Έφτασε στη Λισαβόνα η Σάκκαρη
© Charleston Open
tn team Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 - 12:52

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στη Λισαβόνα, όπου η Εθνική μας ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά της για άνοδο στα πλέι-οφ του Billie Jean King Cup.

Η Σάκκαρη, η οποία μέχρι και το περασμένο Σάββατο αγωνιζόταν στα ημιτελικά του Τσάρλστον, επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από έναν γεμάτο μήνα στην Αμερική και εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Λισαβόνα, για την Εθνική μας ομάδα.

Το τουρνουά της 1ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup ξεκίνησε ήδη από χθες, με την Ελλάδα να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Σουηδία.

Σήμερα, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, με τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να αναλαμβάνουν για μια ακόμα φορά δράση.

Αν η Ελλάδα πάρει πάντως την 1η θέση στον όμιλο, θα προκριθεί απευθείας στα πλέι-οφ του Νοεμβρίου και ενδεχομένως να μην χρειαστεί να μπει στο γήπεδο η Σάκκαρη, η οποία είναι η κορυφαία του τουρνουά, ούσα στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν η Ελλάδα τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου, θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το 4ο και τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι-οφ σε νέους αγώνες την Παρασκευή και το Σάββατο, όπου εκτός απροόπτου θα είναι και η Σάκκαρη διαθέσιμη για τον captain, Γιάννη Στεργίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots