WTA
Αποσύρθηκε από τη Ρώμη η Rybakina

 
Αποσύρθηκε από τη Ρώμη η Rybakina
© Jimmie48/WTA
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 12:45

Η περσινή πρωταθλήτρια της Ρώμης, Elena Rybakina, απέσυρε τη συμμετοχή της από το 1000άρι της Ιταλίας, εξαιτίας ασθένειας.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τη διοργάνωση, η Καζάκα τενίστρια δεν θα αγωνιστεί στη Ρώμη αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας ασθένειας που την ταλαιπωρεί.

"Είμαι απογοητευμένη που αποσύρομαι από τη Ρώμη φέτος, αλλά δυστυχώς δεν νιωθω αρκετά καλά για να αγωνιστώ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την περσινή χρονιά και ανυπομονούσα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Η Ρώμη είναι πολύ ξεχωριστή για μένα και ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου και να διεκδικήσω ξανά τον τίτλο μπορστά από τους Ιταλούς φιλάθλους", είπε η Rybakina.

Η είδηση ήρθε λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της Rybakina, κόντρα στην Irina-Camelia Begu από τη Ρουμανία. Τη θέση της Νο.4 παίκτριας του ταμπλό, θα πάρει η Oceane Dodin, ως lucky loser. 

Η Rybakina βρισκόταν στο ίδιο τέταρτο με τη Μαρία Σάκκαρη στο ταμπλό της Ρώμης, που σημαίνει πως τώρα πια η Ελληνίδα παίκτρια είναι εκείνη με την καλύτερη θέση στην κατάταξη σ' αυτό το τμήμα. Τουτέστιν, δεν θα έχει στο δρόμο της καμία παίκτρια από το Top 10, τουλάχιστον έως και τα προημιτελικά. Στα ημιτελικά θυμίζουμε πως η Μαρία διασταυρώνεται με τη Νο.2 του κόσμου, Aryna Sabalenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots