WTA
Θριάμβευσε και στο Τσάρλστον η ασταμάτητη Collins! (vids)

 
Θριάμβευσε και στο Τσάρλστον η ασταμάτητη Collins! (vids)
© Charleston Open
tn team Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 - 22:58

H Danielle Collins έχασε μόλις 3 games από την Daria Kasatkina στον τελικό του Charleston Open και κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της, για να εξασφαλίσει και την επιστροφή της στο Top 15 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ασταμάτητη είναι αυτή την περίοδο η Danielle Collins, που μόλις μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της στο WTA 1000 του Μαϊάμι, κατέκτησε και το 500άρι του Τσάρλστον.

Παρότι αγωνίζεται για 3 γεμάτες εβδομάδες στη σειρά απέναντι στις καλύτερες παίκτριες του κόσμου, ο παράγοντας κόπωση άφησε ανεπηρέαστη την 30χρονη Αμερικανίδα, που στον τελικό του Charleston Open συνέτριψε την Kasatkina, Νο.11 στον κόσμο, με 6-2, 6-1.

Η Collins έχασε σετ μόνο από την περσινή πρωταθλήτρια και Νο.2 του ταμπλό, Ons Jabeur, αυτή την εβδομάδα στο Τσάρλστον, για να φτάσει σήμερα τις 13 διαδοχικές νίκες.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος στην καριέρα της (4-1 σε τελικούς), 2ος σε 500άρι τουρνουά και 2ος στο χώμα. Γενικά έχει κερδίσει όλους τους τελικούς που έχει παίξει στο WTA Tour, με εξαίρεση μόνο το Australian Open του 2022, όπου είχε ηττηθεί από την Ashleigh Barty.

Από το Νο.22 του κόσμου, η Αμερικανίδα τενίστρια θα ανεβεί στο Νο.15, κερδίζοντας 7 θέσεις. Την περασμένη Δευτέρα είχε κερδίσει 31 θέσεις και από το Νο.53 είχε ανεβεί στο Νο.22, για να φτάσει αύριο τις 38 κερδισμένες θέσεις σε 2 εβδομάδες!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots