WTA
Μοίρασε "κουλούρια" η Swiatek (vids)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48/WTA
tn team Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 - 18:55

H Iga Swiatek ξεκίνησε την πορεία της στη Ρώμη με ένα double bagel επί τη Anastasia Pavlyuchenkova. Μεγάλη εμφάνιση και για την Paula Badosa, που άφησε εκτός την Ons Jabeur.

Η Swiatek ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθειά της στο 1000άρι της Ρώμης, καθώς συνέτριψε με 6-0, 6-0 την Pavlyuchenkova στην πρεμιέρα της στο τουρνουά.

Η 22χρονη Πολωνή, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, χρειαστηκε μόνο 67 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, παίζοντας το γνωστό της παιχνίδι, μην αφήνοντας την αντίπαλή της να κερδίσει ούτε έναν εύκολο πόντο.

Δεν της χάρισε τίποτα ούτε όταν ήταν μπροστά με 5-0 στο 1ο σετ και πάλεψε το 6ο game για αρκετή ώρα, ώσπου τελικά να το κλείσει στο 7ο break point και set point της.

Στο 2ο σετ ακόμα πιο εύκολο έργο είχε η Πολωνή, πρωταθλήτρια πέρσι στη Ρώμη, η οποία δεν άφησε κανένα game να πάει σε ισοπαλίες και κέρδισε συνολικά 24 πόντους, έναντι μόλις 10 της Ρωσίδας.

Στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, η Swiatek θα αντιμετωπίσει μια εκ των Lesia Tsurenko και Bernarda Pera.

Στον 3ο γύρο μπήκε και η Paula Badosa, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλήθηκε της Ons Jabeur, No.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4. Στη συνέχεια η Ισπανίδα θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk, που απέκλεισε την Claire Liu με 6-0, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots