Χωρίς φρένα η Sabalenka, 2 νίκες μακριά από τον τίτλο (vid)

 
Χωρίς φρένα η Sabalenka, 2 νίκες μακριά από τον τίτλο (vid)
© Darren Carroll / USTA
tn team Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:35

H Aryna Sabalenka πέτυχε ακόμα μια σαρωτική νίκη και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο του US Open.

Ακόμα μια ισοπεδωτική εμφάνιση και μια άνετη νίκη για την Aryna Sabalenka στο US Open, με την 25χρονη Λευκορωσίδα να κερδίζει την Qinwen Zheng με 6-1, 6-4 και να παίρνει μέσα σε 73 λεπτά την πρόκριση για τα ημιτελικά του αμερικάνικου Grand Slam.

Με 17 winners και 12 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς η Sabalenka, οποία δεν αντιμετώπισε break points σε κανένα service games της, κάνοντας 2 break στο 1ο σετ στο σερβίς της Κινέζας και άλλο ένα στο 2ο σετ από νωρίς.

H Sabalenka επιβεβαιώνει σε κάθε της αγώνα πως είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και φαίνεται πως το γεγονός πως εξασφάλισε το Νο.1 ή πως είναι η μόνη Top 5 παίκτρια που συνεχίζει, δεν της προσθέσει επιπλέον πίεση.

H Sabalenka έχει φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά και στα 4 Grand Slam φέτος, κάτι που δείχνει την τρομερή συνέπειά της και την άξια άνοδό της στο Νο.1 του κόσμου.

Χωρίς να έχει κανένα χαμένο σετ, έκανε το 5 στα 5 για να μπει στα ημιτελικά του US Open για 3η διαδοχική χρονιά η Λευκορωσίδα, η οποία θα αντιμετωπίσει μια εκ των Marketa Vondrousova και Madison Keys, για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots