Τσιτσιπάς και Badosa θα παίξουν για 1η φορά διπλό στο Άμπου Ντάμπι

 
Τσιτσιπάς και Badosa θα παίξουν για 1η φορά διπλό στο Άμπου Ντάμπι
tn team Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 16:15

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa θα παίξουν μαζί μεικτό διπλό σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, στο World Tennis League του Άμπου Ντάμπι.

Ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του θα αγωνιστούν αμφότεροι στο δυνατό τουρνουά επίδειξης που θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι και όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Στέφανο σε ένα από τα πρόμο της διοργάνωσης, θα παίξει μαζί διπλό με την Badosa.

"Έμειναν 8 μέρες ακόμα. Ανυπομονώ να πάρω μέρος με την ομάδα των Kites και να παίξω μεικτό διπλό μαζί με την Paula. Θα τα πούμε σύντομα στο Άμπου Ντάμπι", είπε ο Τσιτσιπάς στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του World Tennis League στο "Χ" (πρώην Twitter).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν μαζί μεικτό διπλό ο Τσιτσιπάς και η Badosa, οι οποίοι είχαν επιχειρήσει να το κάνουν στο Wimbledon, όμως η Ισπανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε τελικά να επιστρέψει από τον τραυματισμό της κι έτσι αποσύρθηκαν από το ταμπλό.

Στο World Tennis League, που θα διεξαχθεί για 2η φορά, θα συμμετέχουν 16 παίκτες και παίκτριες κορυφαίου επιπέδου, οι οποίοι θα χωριστούν σε 4 ομάδες: τους Eagles, τους Falcons, τους Hawks και τους Kites. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες και οι δυο που θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, θα προκριθούν στον τελικό της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου. Σε κάθε παιχνίδι θα γίνεται ένα μονό ματς ανδρών, ένα μονό γυναικών και ένα μεικτό διπλό.

Αναλυτικά οι ομάδες και οι παίκτες του τουρνουά:

Eagles:
Daniil Medvedev
Andrey Rublev
Sofia Kenin
Mirra Andreeva

Falcons:
Taylor Fritz
Miomir Kecmanovic
Elena Rybakina
Leylah Fernandez

Hawks:
Hubert Hurkacz
Casper Ruud
Iga Swiatek
Caroline Garcia

Kites:
Στέφανος Τσιτσιπάς
Grigor Dimitrov
Aryna Sabalenka
Paula Badosa

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots