ATP
Αγώνα δρόμου για το RG κάνει ο Sinner

 
Αγώνα δρόμου για το RG κάνει ο Sinner
© Mutua Madrid Open
tn team Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 - 13:04

Αγώνα δρόμου θα κάνει τις επόμενες μέρες ο Jannik Sinner, προκειμένου να μπορέσει να λάβει μέρος στο Roland Garros, κάτι που όπως ο ίδιος είπε θα είναι δύσκολο.

Ο Sinner δεν θα παίξει αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Ρώμης, επισκέφτηκε όμως την ιταλική πρωτεύουσα για να τιμήσει το τουρνουά και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μιλώντας αναλυτικά για το που βρίσκεται.

Αυτό που τόνισε, είναι πως χωρίς αγώνες στη Ρώμη, θα είναι δύσκολο να λάβει μέρος στο Roland Garros, από το οποίο πάντως δεν έχει αποσυρθεί ακόμα.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος Ιταλός, ο οποίος είναι ομολογουμένως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου για τους τελευταίους 7-8 μήνες, τραυματίστηκε στο ισχίο του όσο έπαιζε στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Απέσυρε τη συμμετοχή του πριν από τον προημιτελικό με τον Felix Auger-Aliassime και δυο μέρες μετά απέσυρε τη συμμετοχή του και από το τουρνουά της Ρώμης.

Όπως αναφέρει η ιταλική Gazzetta dello Sport, ο πρωταθλητής του Australian Open θα επιστρέψει σήμερα στο Monte-Carlo, θα περάσει εκεί λίγες μέρες ξεκούρασης και μετά θα πάει στο Τορίνο, για να ξεκινήσει την αποθεραπεία για το ισχίο στην κλινική J Medical.

To Roland Garros ξεκινάει σε 2,5 περίπου εβδομάδες, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots