ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 19:36

Δύσκολη διαδρομή θα έχει στο Miami Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που στην πρεμιέρα του μπορεί να συναντήσει τον Denis Shapovalov, ενώ θα έχει από νωρίς πολύ δυνατές διασταυρώσεις. Δείτε αναλυτικά.

Ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.10 του ταμπλό του Μαϊάμι και θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Denis Shapovalov και Luciano Darderi.

Αν προκριθεί στον 3ο γύρο, έχει πιθανό αντίπαλο εκεί τον Alexander Bublik, που και εκείνος θα έχει δυνατή πρεμιέρα, με έναν εκ των Arthur Fils και Matteo Arnaldi.

Στον 4ο γύρο ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Andrey Rublev, ενώ στα προημιτελικά με τον πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

Ο Sinner, ο οποίος είναι στο Νο.2 του ταμπλό, θα παίξει στην πρεμιέρα του είτε με τον Pedro Cachin, είτε με qualifier, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Tallon Griekspoor και στον 4ο γύρο με τους Tommy Paul και Frances Tiafoe.

Στα ημιτελικά, Sinner, Rublev και Τσιτσιπάς διασταυρώνονται με τον Daniil Medvedev, που με τη σειρά του έχει πιθανές κόντρες με τον Cameron Norrie από τον 3ο γύρο, τον Ugo Humbert στον 4ο και τους Casper Ruud ή Taylor Fritz στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό θα είναι βεβαίως ο Carlos Alcaraz, πρωταθλητής του Indian Wells και μετά την απουσία του Novak Djokovic, Νο.1 στο ταμπλό. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει το τουρνουά αντιμετωπίζοντας τον νικητή μεταξύ Aleksandar Vukic και Roberto Carballes Baena.

Στον 3ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Borna Coric, Gael Monfils και Dusan Lajovic, ενώ στον 4ο γύρο τους Ben Shelton και Lorenzo Musetti. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Hubert Hurkacz και Grigor Dimitrov, ενώ στα ημιτελικά με τους Alexander Zverev και Holger Rune.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Alcaraz - Hurkacz [8]
[4] Zverev - De Minaur [9] / Rune [6]
[7] Ruud - Medvedev [3]
[5] Rublev / Tsitsipas [10] - Sinner [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του ανδρικού ταμπλό του Miami Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots