ATP
9 σερί νίκες και συνεχίζει ο Alcaraz (vids)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 0:14

Την 9η διαδοχική νίκη του στο tour πανηγύρισε ο Carlos Alcaraz, που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Miami Open, όπου περίμενε ο Taylor Fritz.

Ο Carlos Alcaraz πραγματοποίησε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση στο Hard Rock Stadium, επιβλήθηκε του Tommy Paul με 6-4, 6-4 και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Miami Open.

Έτσι, ο 19χρονος Ισπανός έκανε ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του στο Μαϊάμι, αλλά και στο "Sunshine Double", να κερδίσει δηλαδή την ίδια σεζόν το Indian Wells και το Μαϊάμι. Θυμίζουμε πως με τίτλο στο Μαϊάμι θα διατηρήσει και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επιστρέψει στο Νο.2.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Alcaraz αντιμετώπισε μόνο ένα break point και το έσβησε, ενώ "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Αμερικανού, αξιοποιώντας τις 2 από τις 6 ευκαιρίες που είχε.

Μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά αγώνα, ο νεαρός Ισπανός "σφράγισε" την 9η διαδοχική νίκη του στο tour και την 17η νίκη του σε 18 αγώνες στη φετινή σεζόν.

Στα προημιτελικά του Μαϊάμι, ο υπερασπιστής του τίτλο θα αντιμετωπίσει άλλον έναν Αμερικανό, τον κορυφαίο, Taylor Fritz, που νωρίτερα απέκλεισε τον Holger Rune με 6-3, 6-4, σε ένα ματς που πέτυχε 8 άσσους και  έσβησε τα 5 από τα 6 break points που αντιμετώπισε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots