Σοκάρει η αδερφή της Naomi Osaka: "Ο πατέρας μου είναι ο διάβολος"

 
Σοκάρει η αδερφή της Naomi Osaka: "Ο πατέρας μου είναι ο διάβολος"
tn team Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 9:38

Μια σοκαριστική ανάρτηση στα social media έκανε η Mari Osaka, αδερφή της Naomi Osaka και πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία είπε ότι ο πατέρας τους κακοποιούσε εκείνη και τη μητέρα τους, ενώ τον απείλησε πως αν της επιτεθεί ξανά θα αντεπιτεθεί και μπορεί ακόμα και να τον σκοτώσει!

Όπως έγραψε η Mari Osaka στη δημοσίευσή της, ο πατέρας της, Leonard Francois, την κακοποιούσε παλιότερα, ενώ συνεχίζει ακόμα να κακοποιεί τη μητέρα της ψυχολογικά, αλλά και να τις απειλεί πως θα τις χτυπήσει.

Τον προειδοποίησε μάλιστα πως θα αντεπιθεί και μπορεί ακόμα και να τον... σκοτώσει, αν δεν το κάνει εκείνος πρώτα, χαρακτηρίζοντάς τον "διάβολο".

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε η Mari Osaka στον λογαριασμό της στο Instagram:

"Θέλω να ξέρεις πόσο απογοητευμένη και αηδιασμένη είμαι για σένα, ως πατέρα και ως άνθρωπο γενικότερα. Έχεις αποτύχει με κάθε τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Με κακοποιούσες από τότε που ήμουν μικρή και συνεχίζεις να κακοποιείς τη μητέρα μου. Συνεχίζεις να την κακοποιείς ψυχολογικά και να κάνεις καταπάτηση στο σπίτι μας, ενώ έχεις το δικό σου. Τα λέω αυτά δημόσια, επειδή είσαι ένας δειλός που κρύβεται πίσω από την ικανότητά του να με δείρει σωματικά και την άρνησή μας να σε καταδώσουμε στην αστυνομία. Στ' αλήθεια τελείωσα με σένα και την επόμενη φορά που θα σε δω θα καλέσω την αστυνομία. Θεώρησέ το απειλή. Θα αντεπιτεθώ και θα παλέψω και για τις δυο μας και θα σε σκοτώσω, εκτός αν με σκοτώσεις εσύ πρώτος με ένα όπλο, γνωρίζοντας και το πόσο δειλός είσαι. Δείξε λοιπόν τι άντρας είσαι, αν και ξέρω από όταν γεννήθηκα πως είμαι κόρη του διαβόλου. Ο Θεός να με βοηθήσει όταν (ο διάβολος) έρθει ξανά."

Πρέπει να σημειωθεί πως λίγες μόνο ώρες μετά την ανάρτηση, το προφίλ της Mari Osaka εξαφανίστηκε από το Instagram, ωστόσο τα λόγια της έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του screenshot που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές πάντως από πατεράδες δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στο τένις. Πιο γνωστές οι περιπτώσεις του Damir Dokic, για τον οποίο η γνωστή πρώην τενίστρια Jelena Dokic έγραψε βιβλίο για το πως κατάφερε να νικήσει την κακοποιητική συμπεριφορά του και να κάνει τη ζωή της, του Marinko Lucic, πατέρα της Mirjana Lucic, που αναγκάστηκε να μετακομίσει μόνη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να τον αποφύγει, καθώς και του Jim Pierce, που είχε κατηγορηθεί από την κόρη του, Mary Pierce, για κακοποίηση και είχε τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots