Η κοινή φωτογραφία των Τσιτσιπά και Badosa που βάζει τέλος στις φήμες για χωρισμό (pic)

 
Η κοινή φωτογραφία των Τσιτσιπά και Badosa που βάζει τέλος στις φήμες για χωρισμό (pic)
tn team Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:14

Οι φήμες περί χωρισμού τους φούντωσαν τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας μιας περίεργης κίνησης από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa τις διέψευσαν με μια νέα δημοσίευση.

Η ομολογουμένως περίεργη κίνηση της διαγραφής των δημοσιεύσεων του κοινού τους λογαριασμού Tsitsidosa στο Instagram, έκανε τις φήμες περί χωρισμού να οργιάσουν τις τελευταίες δυο ημέρες.

Αυτό που συνέβη ωστόσο - και οι μεγάλοι θαυμαστές του Στέφανου δεν άργησαν να το καταλάβουν - είναι πως ο Έλληνας τενίστας έπεσε θύμα χάκερ την Κυριακή το βράδυ. Εκτός από τη διαγραφή του περιεχομένου του λογαριασμού Tsitsidosa, εμφανιζόταν μια σπαμ δημοσίευση που προωθούσε τα κρυπτονομίσματα στο λογαριασμό του Στέφανου στο "Χ" (πρώην Twitter), ενώ διαγράφηκαν και κάποιες παλιές δημοσιεύσεις του από την πλατφόρμα.

Απ' ότι φαίνεται όλοι οι λογαριασμοί ανακτήθηκαν και σήμερα το προφίλ Tsitsidosa δημοσίευσε ένα νέο story, μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί στο Πεκίνο, που επιστρέφει στο tour μετά από 4 χρόνια. Την τελευταία φορά που έγινε το 500άρι της Κίνας, ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στη διοργάνωση ο Στέφανος, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό (ηττήθηκε από τον Dominic Thiem με 2-1 σετ).

Σήμερα έγινε και η κλήρωση του China Open, με τον Στέφανο να είναι στο Νο.4 του ταμπλό και να έχει αντίπαλο τον Nicolas Jarry στον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots