ATP
O Djokovic αποδέσμευσε και τον γυμναστή του

 
O Djokovic αποδέσμευσε και τον γυμναστή του
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 - 14:55

Μια ακόμα μεγάλη αλλαγή στην ομάδα του ανακοίνωσε ο Novak Djokovic, ο οποίος τερμάτισε τη συνεργασία του και με τον γυμναστή του, Marco Panichi.

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Goran Ivanisevic, ο Djokovic τερμάτισε τη συνεργασία του και με έναν ακόμα συνεργάτη των αρκετών τελευταίων χρόνων, τον Ιταλό γυμναστή, Marco Panichi.

"Μεγάλε Marco, τι εκπληκτικά χρόνια συνεργασίας είχαμε. Φτάσαμε στην κορυφή, κερδίσαμε τίτλους, σπάσαμε ρεκόρ, αλλά πάνω απ' όλα, απολαύσαμε τις πιο "καθημερινές" μέρες προπόνησης, εντός και εκτός γυμναστηρίου. Ατελείωτες ώρες 'carciofini' και γέλια που μου έδωσαν μεγάλο κίνητρο να προετοιμαστώ για την επιτυχία. Σε ευχαριστώ 'Romanista' (όπως σε φωνάζει και ο Goran), για όλη την ενέργεια, την προσπάθεια και τον χρόνο που επένδυσες στο να με κανεις τον καλύτερο δυνατό παίκτη και άνθρωπο. Πολλή αγάπη και θα τα πούμε σύντομα στη Ρώμη", έγραψε ο Djokovic στη σχετική δημοσίευση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Η ανακοίνωση του Σέρβου, που φέτος έχει παίξει μόνο σε 4 τουρνουά και δεν έχει κερδίσει τίτλο, φούντωσε τις φήμες πως μπορεί και να προετοιμάζεται για το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας.

Έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του να δοκιμάσει τον επόμενο καιρό να πορευτεί χωρίς προπονητή, να μην αντικαταστήσει δηλαδή τον Ivanisevic, έχοντας μόνο μερικά άτομα του στενού περιβάλλοντός του τριγύρω.

Ο Djokovic σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα, παίζοντας στο 1000άρι της Ρώμης, όπου έχει κερδίσει 6 φορές τον τίτλο στο παρελθόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots