ATP
Djokovic: "Δεν ήμουν ο εαυτός μου, πρέπει να κάνω εξετάσεις για το χτύπημα στο κεφάλι"

 
Djokovic: "Δεν ήμουν ο εαυτός μου, πρέπει να κάνω εξετάσεις για το χτύπημα στο κεφάλι"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 - 18:32

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Novak Djokovic μετά την ήττα του από τον Alejandro Tabilo ήταν να συγχαρεί τον αντίπαλό του, όμως στη συνέχεια δεν έκρυψε πως το χτύπημα στο κεφάλι από το μπουκάλι δυο μέρες πριν μπορεί να τον επηρέασε και να του άφησε κάποιο πρόβλημα, σε βαθμό που και ο ίδιος ήταν αρκετά ανήσυχος.

"To πρώτο που θέλω να πω, είναι συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης με υψηλής ποιότητας παιχνίδι. Έκανε σπουδαίο ματς. Για μένα είναι αδύνατο να βρω κάτι θετικό σήμερα, ήμουν τελείως εκτός κλίματος", είπε αρχικά ο Djokovic, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένιωθε ζαλάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

"Πρέπει να ελέγξω τι συμβαίνει και αν το χτύπημα από το μπουκάλι έχει κάποια σχέση με αυτό. Χθες, όσο έκανα προπόνηση, δεν αντιμετώπισα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν ένιωθα και τελείως καλά. Σήμερα, με το στρες να είναι αυξημένο λόγω του αγώνα, ένιωθα πολύ άσχημα", είπε ο 6 φορές πρωταθλητής στη Ρώμη.

Και συνέχισε: "Δεν ήταν ότι ένιωθα πόνο, αλλά είχα προβλήματα με την ισορροπία μου. Δεν είχα κανέναν συντονισμό στο court, ήμουν πολύ διαφορετικός παίκτης απ' ότι την Παρασκευή. Θα κάνω μια γενική εξέταση, ίσως κάποιου τύπου μαγνητική, να δω αν όλα είναι καλά."

Για το ατυχές περιστατικό με το μπουκάλι, είπε: "Ήταν κάτι πολύ ατυχές και απρόσμενο. Ένιωσα ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Μετά είχα ναυτία για μισή ώρα, ζαλάδα και μια σειρά από προβλήματα."

Και κατέληξε: "Κοιμήθηκα αρκετά καλά, παρόλο που είχα πονοκεφάλους. Την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλύτερα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα σήμερα. Ωστόσο, δεν ήμουν ο εαυτός μου όταν βγήκα στο γήπεδο. Μου έλειπε ο συντονισμός, ο ρυθμός και η ισορροπία. Είναι κάπως ανησυχητικό. Πρέπει να αλλάξουν όλα αν θέλω να κερδίσω το Roland Garros."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots