WTA
Ανατροπή από 0-6, 0-2 και 4άδα η Keys! (vid)

 
Ανατροπή από 0-6, 0-2 και 4άδα η Keys! (vid)
© Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 22:47

Η Madison Keys κατάφερε να "γυρίσει" ένα ματς στο οποίο στο πρώτο μισάωρο έχανε με 0-6, 0-2, ξεπέρασε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας του 2022, Ons Jabeur, και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της στη Μαδρίτη.

H Jabeur είχε πάρει το 1ο σετ με bagel σε 22 λεπτά και μέσα στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης κέρδιζε με σετ και με break, όμως η Keys πέρασε στην αντεπίθεση, άλλαξε το ματς και κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας της πρωταθλήτριας του 2022 με 0-6, 7-5, 6-1.

Η μάχη δόθηκε στο 2ο σετ, όπου η Keys κατάφερε αρχικά να μπει στο ματς, κερδίζοντας τα πρώτα της games για να ισοφαρίσει σε 2-2. Τα επόμενα λεπτά οι δυο παίκτριες έδωσαν μάχη, κρατούσαν αμφότερες τα σερβίς τους, ώσπου τελικά να γίνει το νέο break από την Αμερικανίδα, που πήρε το σετ με 7-5 στο 12ο game.

Μετά απ' αυτό το momentum άλλαξε χέρια για τα καλά, η Keys κέρδισε τα πρώτα 5 games του 3ου σετ και το ολοκλήρωσε με ένα ακόμα άνετο κράτημα σερβίς στο 7ο game, για να πάρει τη νίκη.

Ήταν η 2η συνεχόμενη Top 10 νίκη της Keys, που χθες είχε αποκλείσει και την Coco Gauff. Για 1η φορά προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μαδρίτης, εκεί όπου την περίμενε η περσινή φιναλίστ, Iga Swiatek.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots