WTA
Μένει στο κυνήγι του τίτλου ο Sinner - έξω ο Ruud (vid)

 
Μένει στο κυνήγι του τίτλου ο Sinner - έξω ο Ruud (vid)
© Mutua Madrid Open
tn team Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 19:40

O Jannik Sinner επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε τον Karen Khachanov, για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου του Mutua Madrid Open. Στα προημιτελικά θα βρει τον Felix Auger-Aliassime, που απέκλεισε τον Casper Ruud.

O "λαβωμένος" Ιταλός, ο οποίος χθες μετά τη νίκη του επί του Pavel Kotov είπε ότι είχε ενοχλήσεις στο δεξί του ισχίο, κατέβηκε τελικά στον σημερινό αγώνα του με τον Khachanov και μάλιστα τον κέρδισε μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά, με 5-7, 6-3, 6-3.

Παρότι ο Khachanov ήταν καλύτερος και πήρε το 1ο σετ, στο οποίο δεν απειλήθηκε με break point και έκανε το μοναδικό break στο 11ο game (6-5), o Sinner κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του και να αλλάξει την κατάσταση στα δυο επόμενα σετ.

Αρχικά ο Ιταλός άνοιξε το 2ο σετ με ένα break, για να προηγηθεί με 3-0. Δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο και έχοντας μόλις 5 χαμένους πόντους από το σερβίς σε όλο το σετ, το κατέκτησε με 6-3.

Στο 2ο σετ χρειάστηκε να σβήσει 2 break points, από ένα σε 2ο (0-1) και 4ο game (1-2), αλλά έμεινε στο σερβίς και τελικά έκανε εκείνος το break, για να προηγηθεί με 4-2. Με νέο break στο 9ο game ολοκλήρωσε το ματς ο πρωταθλητής του Australian Open, παίρνοντας το εισιτήριο για τους προημιτελικούς της Μαδρίτης.

Εκεί ο Sinner θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον φορμαρισμένο Casper Ruud, με 6-4, 7-5, για να του χαλάσει και το σερί 7 νικών που είχε από τη Βαρκελώνη.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots