ATP
Εκτός Μαδρίτης και ο Sinner - αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού

 
Εκτός Μαδρίτης και ο Sinner - αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 - 20:31

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του Νο.2 του ταμπλό της Μαδρίτης, Carlos Alcaraz, εκτός διοργάνωσης τέθηκε και το Νο.1, ο Jannik Sinner, που υπέκυψε τελικά στον τραυματισμό του στο ισχίο και απέσυρε τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά.

Ο πρωταθλητής του Australian Open αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δεξί του ισχίο από την αναμέτρησή του με τον Pavel Kotov στον 3ο γύρο. Κατέβηκε παρόλα αυτά στον αγώνα του 4ου γύρου και μάλιστα κέρδισε τον Karen Khachanov σε ένα δύσκολο ματς τριών σετ.

Δεν θα μπορέσει ωστόσο να παίξει και στα προημιτελικά, με την παρουσία του στο 1000άρι της Μαδρίτης να ολοκληρώνεται εδώ και τον Felix Auger-Aliassime να παίρνει μια ξεκούραστη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αυτός θα είναι ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός για τον Auger-Aliassime στο tour μετά από 1,5 χρόνο, από τον Οκτώβριο του 2022, όταν ήταν ημιφιναλίστ στο Masters του Παρισιού.

Ο Καναδός θα περιμένει τον τελευταίο προημιτελικό, όπως ήρθαν τα πράγματα, μεταξύ του Daniil Medvedev και του Jiri Lehecka, για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.

"Με πολλή λύπη αναγκάζομαι να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τον επόμενο αγώνα μου εδώ στη Μαδρίτη. Το ισχίο μου με ταλαιπωρεί αυτή την εβδομάδα και αργά έχει επιδεινωθεί. Ακολουθώ την συμβουλή των γιατρών μου και αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ, για να μην κάνω την κατάσταση χειρότερη", είπε ο Sinner, που θα δώσει μερικές μέρες επιπλέον ξεκούραση στον εαυτό του, ελπίζοντας να είναι ετοιμοπόλεμος στο Masters της πατρίδας του, στη Ρώμη.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots