Πρωταθλητές στα 18άρια του Πανελληνίου Βολτυράκης και Χαντάβα (pics)

 
Πρωταθλητές στα 18άρια του Πανελληνίου Βολτυράκης και Χαντάβα (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 - 7:09

telikos koritsia 18 mikri
Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί στην κατηγορία κάτω των 18 ετών του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Juniors 2020, που διοργανώθηκε στον ΟΑ Χαλκίδας, με τον Βασίλη Βολτυράκη να στέφεται πρωταθλητής στα μονά των αγοριών και τη Θεοδώρα Χαντάβα στα μονά των κοριτσιών.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Βολτυράκη ολοκληρώθηκε την Τρίτη το ταμπλό των αγοριών στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, μετά και την επικράτησή του επί του Αδαμάντιου Σταύρακα στον τελικό, με 2-6, 6-4, 7-5, έπειτα από μια σπουδαία μάχη.

Ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.Α, στην πορεία του έως τον τελικό δεν απώλεσε κανένα σετ, κερδίζοντας στα ημιτελικά το Νο.2 Ευάγγελο Κυπριώτη, στα προημιτελικά τον Ιωάννη Κουντουράκη, στην φάση των 16 τον Νίκο Ουσταμπασίδη και στην πρεμιέρα του τον Ιωάννη Κασσή.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο ταμπλό των κοριτσιών και η Θεοδώρα Χαντάβα, έπειτα από τη νίκη που σημείωσε χθες στον τελικό επί της κορυφαίας του ταμπλό Μαρίας Γεωργιάδου, με τελικό σκορ 6-2, 5-7, 6-3.

Η Χαντάβα, ήταν εξαιρετική καθόλη της εβδομάδας, κερδίζοντας στην πρεμιέρα της την Ζηνοβία Δημοπούλου, στην φάση των "8" την Ελένη Κωστάκη και στα ημιτελικά με 6-7 (2), 6-0, 6-2, την Βασιλική Καμπά.

Στα διπλά, στην κατηγορία των αγοριών, οι κορυφαίοι του ταμπλό, Αλέξανδρος Ζερβός και Βαγγέλης Κυπριώτης, κατέκτησαν τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τους Νο.2 του ταμπλό, Ιωάννη Κουντουράκη και Δημήτρη Παλιούρα με 6-3, 3-6, [11-9].

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Μαρία Γεωργιάδου και η Μάρθα Μακαντάση. Τα δυο κορίτσια νίκησαν στον τελικό της Ζωή Σπύρου και Στυλιανή Ρουσσοπούλου, με 3-6, 6-3, [10-8].

Η Μάρθα Μακαντάση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα μεικτά, με συμπαίκτη τον Ιάσονα Κωσταρίδη, που ξεπέρασαν με 7-6 (6), 7-5, στον τελικό, τη Ζωή Σπύρου και τον Φίλιππο Ζαχιώτη.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots