Οι επιδόσεις του Ο.Α.Βέροιας στο 3ο Ε3 της Γ΄ένωσης

 
Οι επιδόσεις του Ο.Α.Βέροιας στο 3ο Ε3 της Γ΄ένωσης
Οι επιδόσεις του Ο.Α.Βέροιας στο 3ο Ε3 της Γ΄ένωσης
tennisnews team Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 - 21:49

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου το 3ο Ε3 με συμμετοχές σχεδόν 90 αθλητών από τη Γ` ένωση Κ.Δ. Μακεδονίας.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΑΚ12 ετών οι: Γιαννακοβίτου Εμμανουέλα, Μυλωνά Μαρία-Αθηνά , Σαρηγιαννίδου Στέλλα και στα αγόρια ο Βαν Ντερ Σπόελ Άλκης.

Ξεχώρισε η Γιαννακοβίτου Εμμανουέλα, η οποία και μπήκε στις 8 καλύτερες αθλήτριες του ταμπλό και έχασε για την τετράδα. Ο Βαν Ντερ Σπόελ Άλκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά και σε κατηγορία μεγαλύτερης της ηλικίας του , ενώ η Σαρηγιαννίδου Στέλλα και η Μυλωνά Μαρία-Αθηνά μπήκαν στις 16 του ταμπλό.

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών αγωνίστηκε η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ που άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού και με εξαιρετικές εμφανίσεις ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση .

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η προαγωνιστική ομάδα του Ομίλου, αποτελούμενη από τους : Κουκουλάκη Γιώργο, Γκίλτση Χριστιάνα, Αλεξοπούλου Ανδριάνα, Θεοδωρίδου Δέσποινα, Στεφάνου Ξένια και Ταουσιάνη Έφη συμμετείχαν σε ένα ακόμα προπαιδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα tennis του Αγ.Νικολάου στη Νάουσα.

Με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες τα παιδιά απόλαυσαν το πνεύμα και τις χαρές του αθλήματος, εφαρμόζοντας το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για αυτές τις ηλικίες το λεγόμενο Mini tennis με μπάλες κόκκινες, πορτοκαλί και πράσινες ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία του αθλητή/ τριας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Βεροίας για τις αξιόλογες εμφανίσεις τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots