WTA
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ στην Αττάλεια

 
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ στην Αττάλεια
tn team Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2026 - 13:11

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε την προσπάθειά της στο WTA 125 της Αττάλειας με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη επί της Lucia Bronzetti.

Η Παπαμιχαήλ, Νο.161 στον κόσμο, επιβλήθηκε της Ιταλίδας Bronzetti, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.143 στον κόσμο, με 6-3, 6-1, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Ήταν η κυρίαρχος του παιχνιδιού η 33χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που βρέθηκε πίσω με break στο ξεκίνημα, στο 1-2, αλλά κέρδισε τα 11 από τα 13 επόμενα games και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στον 2ο γύρο του Antalya Challenger, που διεξάγεται στα χωμάτινα courts του Megasaray, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Iryna Shymanovich, Νο.159 στον κόσμο, που μπήκε ως lucky loser στο ταμπλό αλλά νίκησε τη Laura Pigossi με 0-6, 6-1, 6-3.

Η Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε και χθες, παίρνοντας νίκη και στο διπλό. Μαζί με την παρτενέρ της, Mayar Sherif, κέρδισαν τις Irina Bara και Ekaterina Gorgodze με 6-4, 6-3 και μπηκαν στα προημιτελικά, όπου έχουν πιθανές αντίπαλες τις Νο.1 του ταμπλό, Shmanovich και Maria Kozyreva.

Tennis shots