WTA
Paolini: Με προπονήτρια την Errani το 2026

 
Paolini: Με προπονήτρια την Errani το 2026
© Roland Garros / FFT
tn team Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2025 - 16:47

Μέλος της προπονητικής ομάδας της Jasmine Paolini θα είναι η Sara Errani από το 2026, όπως ανακοίνωσε η πρώτη.

H Paolini και η Errani συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία εντός τερέν τα δύο τελευταία χρόνια, αφού μεταξύ άλλων κατέκτησαν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, το Roland Garros το 2025, αλλά και δύο συνεχόμενους τίτλους στο 1000άρι της Ρώμης.

Το 2026 η συνεργασία τους θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο απ' αυτό και φαίνεται πως η Errani προετοιμάζεται ήδη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Αυτό ανακοίνωσε η Paolini, σε κοινή παρουσία των δύο στο SuperTennis: "Θα έχω δύο προπονητές αυτή τη χρονιά: τον Danilo Pizzorno και εκείνη, που θα αναλάβει το τακτικό μέρος. Είναι σε άλλο επίπεδο σε αυτό το κομμάτι."

Η Errani, στα 38 της χρόνια πριν, δεν σκοπεύει να κρεμάσει τη ρακέτα της και είπε ότι θα συνεχίσει να παίζει σε διπλά ταμπλό και το 2026. Στα μονά έχει αποσυρθεί από τον περασμένο Μάιο, παίζοντας για τελευταία φορά στο τουρνουά της Ρώμης.

Θα έχει όμως κι αυτόν τον νέο ρόλο πλέον ως τεχνικός και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία. Η Paolini τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης. Αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν από το United Cup, όπου θα σχηματίσει μια πολύ δυνατή ιταλική ομάδα μαζί με τον Flavio Cobolli.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots