Θα χρειαστεί προκριματικά στον Καναδά η Σάκκαρη
Βγήκαν οι λίστες για το επόμενο Masters 1000 τουρνουά στον Καναδά, με τη Μαρία Σάκκαρη να χάνει για λίγες θέσεις την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό.
Θα χρειαστεί προκριματικά, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, προκειμένου να μπει στο 1000άρι του Καναδά, που φέτος θα γίνει στο Μόντρεαλ για τις γυναίκες.
Το "cut" συγκεκριμένα μπήκε στη Yuliia Starodubtseva, Νο.68 στον κόσμο, με τη Μαρία να βρίσκεται στο Νο.77 του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποσυρθούν από το τουρνουά 9 παίκτριες, για να μη δώσει προκριματικούς. Κάτι πάντως που έκανε με επιτυχία στο προηγούμενο 1000άρι, στη Ρώμη.
Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη δεν έχει να υπερασπιστεί άλλους βαθμούς για το υπόλοιπο του 2025, επομένως μόνο ψηλότερα μπορεί να πάει στην κατάταξη από δω και πέρα.
Το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά της είναι το χωμάτινο 250άρι στο Iasi της Ρουμανίας (14-20 Ιουλίου). Στη συνέχεια θα ξεκινήσει την σεζόν της στα σκληρά, πιθανότατα από την Πράγα (21-28 Ιουλίου), ενώ ακολουθούν τα δύο 1000άρια σε Μόντρεαλ (26 Ιουλίου - 7 Αυγούστου) και Σινσινάτι (5-18 Αυγούστου), όπου θα χρειαστεί να παίξει προκριματικά, πριν βεβαίως το US Open, όπου θα μπει χωρίς προκριματικά (25 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου).

