WTA
Έχασε στις λεπτομέρειες η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 - 21:16

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ διεκδίκησε μέχρι και το τελευταίο χτύπημα μια μεγάλη πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της WTA διοργάνωσης του Στρασβούργο, αλλά μετά από 2,5 ώρες μάχης ηττήθηκε από τη Maryna Zanevska.

Για 2 ώρες και 35 λεπτά μονομάχησαν Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Maryna Zanevska, με τη Βελγίδα, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.259 στην παγκόσμια κατάταξη, να παίρνει τελικά τη νίκη με 4-6, 6-2, 7-5.

Η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με σετ, ενώ είχε τις ευκαιρίες της στο 3ο για να πάρει αυτή την πρόκριση, αφού δυο φορές βρέθηκε μπροστά με break. Στο 3-1, με τη Βελγίδα λίγο μετά να ισοφαρίζει σε 3-3, καθώς και στο 5-3. Στο 9ο game όμως, όταν σέρβιρε για τη νίκη, υπέστη νέο break και ισοφαρίστηκε ξανά, στο 5-5. Η Zanevska έκανε και δεύτερο συνεχόμενο break στο 11ο game και τελικά ολοκλήρωσε το ματς με 4 κερδισμένα games στη σειρά, για να πάρει αυτή την πρόκριση.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια καλή προσπάθεια για την 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε κερδίσει στον 1ο γύρο των προκριματικών τη Ρωσίδα Angelina Gabueva, με 7-5, 6-2.

Η Zanevska μπήκε στο κυρίως ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Internationaux de Strasbourg την Λευκορωσίδα Yuliya Hatouka, που είναι επίσης qualifier. Η νικήτρια αυτού του αγώνα, είναι πιθανό να παίξει στον 2ο γύρο με τη Νο.1 του ταμπλό και Νο.7 του κόσμου, Bianca Andreescu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots