WTA
Νίκη στο WTA του Στρασβούργου η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 - 23:19

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μπήκε στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης της WTA του Στρασβούργου και κατάφερε μάλιστα να κερδίσει τον πρώτο της αγώνα, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να μπει στο κυρίως ταμπλό.

H Παπαμιχαήλ ήταν αρχικά να αντιμετωπίσει την πολύ έμπειρη στο WTA Tour Zarina Diyas, αλλά τελικά η Καζάκα αποσύρθηκε και αντιμετώπισε την αντικαταστάτριά της στο προκριματικό ταμπλό, Angelina Grabueva, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 7-5, 6-2.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και η 28χρονη Ελληνίδα έμεινε πίσω 2 φορές με break, στο 1-2 και στο 3-4. Την πρώτη απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 2-2, τη δεύτερη όμως έμεινε πίσω με 3-5 και χρειάστηκε να σβήσει 2 set points στο 9ο game για να μειώσει σε 4-5 και ακόμα 3 - συνεχόμενα μάλιστα - στο 10ο game, για να επιστρέψει από το 5-4, 40-0 και να κάνει το break της ισοφάρισης!

Μετά από αυτό το παιχνίδι ήταν στα χέρια της Παπαμιχαήλ, που κέρδισε και τα 2 επόμενα games για να ολοκληρώσει την ανατροπή του 1ου σετ, ενώ αργότερα "ξέφυγε" με 4-1 στο 2ο σετ και τελικά το κατέκτησε στα 8 games, "κλειδώνοντας" τη νίκη σε 1 ώρα και 43 λεπτά.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Internationaux de Strasbourg, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Maryna Zanevska, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.259 στην παγκόσμια κατάταξη. Θα είναι ο τρίτος αγώνας του προγράμματος της Κυριακής και θα αρχίσει γύρω στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots