WTA
Μαδρίτη: Η κλήρωση της Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 - 13:45

Την Amanda Anisimova θα αντιμετωπίσιε στην πρεμιέρα της στη Μαδρίτη η Μαρία Σάκκαρη, που από τη 16άδα διασταυρώνεται με τη Naomi Osaka. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Madrid Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στο Νο.16 του ταμπλό και αυτό τη βοήθησε να αποφύγει seeded παίκτριες στους πρώτους 2 γύρους του 1000αριού της Μαδρίτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολα παιχνίδια στο Caja Magica.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την ταλαντούχα και πολύ δυνατή Amanda Anisimova, ενώ αν κερδίσει, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την Anett Kontaveit, είτε με κάποια qualifier (ή lucky loser).

Αν ξεπεράσει τα πρώτα δυο εμπόδια, είναι πιθανό για τη Μαρία να πετύχει στον 3ο γύρο τη Naomi Osaka, No.2 στο ταμπλό, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Τσέχα Karolina Pliskova και στα ημιτελικά με τις Simona Halep και Aryna Sabalenka.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται η Ashleigh Barty και η Elina Svitolina, No.1 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα. Η Barty διασταυρώνεται στα προημιτελκά με τις Kiki Bertens και Petra Kvitova, αλλά είναι πιθανό να αντιμετωπίσει νωρίτερα, στον 3ο γύρο, την πρωταθλήτρια του Roland Garros, Iga Swiatek. Η Svitolina διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τις Belinda Bencic και Garbine Muguruza.

Πιθανά ζευγάρια 3ου γύρου (βάσει seedings):

[1] Barty - Swiatek [14]
[9] Kvitova - Bertens [7]
[4] Svitolina - Konta [15]
[10] Muguruza - Bencic [8]

[5] Sabalenka - Azarenka [12]
[13] Mertens - Halep [3]
[6] Pliskova - Brady [11]
[16] Sakkari - Osaka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Madrid Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots