WTA
Προπονείται στη Μαδρίτη η Suarez Navarro (pic)

 
Προπονείται στη Μαδρίτη η Suarez Navarro (pic)
tn team Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 - 19:27

Η Carla Suarez Navarro, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε πως νίκησε τον καρκίνο, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στο tour!

Σε μια πολύ όμορφη εικόνα που ήρθε σήμερα από τη Μαδρίτη της Ισπανίας, η Carla Suarez Navarro προπονήθηκε στο Caja Magica μαζί με την Daria Kasatkina, που φυσικά βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα για το Madrid Open. 

"Χαρούμενη που βλέπω ξανά την Carla. Τι έμπνευση!" έγραψε η Ρωσίδα τενίστρια.

Θυμίζουμε πως η Suarez Navarro ήρθε αντιμέτωπη με το λέμφωμα του Hodgkin τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά από πολύμηνη χημειοθεραπεία, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι βγήκε νικήτρια απ' αυτή τη μάχη.

"Ακόμα ένα βήμα μπροστά. Σήμερα ολοκλήρωσα την θεραπεία και ξεπέρασα το λέμφωμα Hodgkin. Σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά σας μηνύματα. Κάθε λέξη στήριξης μου έδωσε δύναμη κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Επίσης θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους επαγγελματίες υγείας που με ανέλαβαν όλο αυτό τον καιρό. Θεραπεύτηκα!" έγραψε η Ισπανίδα στα social media την περασμένη Πέμπτη.

Η Suarez Navarro είχε δηλώσει παλιότερα πως το 2020 θα ήταν η τελευταία της χρονιά, όμως εξέφρασε από καιρό τη θέλησή της να επιστρέψει στο tour, καθώς δεν ήθελε η καριέρα της να ολοκληρωθεί μ' αυτόν τον τρόπο - πριν διαγνωστεί με το λέμφωμα Hodgkin δεν είχε καταφέρει να παίξει σε κάποια από τα τουρνουά που σκόπευε να παίξει, εξαιτίας της μεγάλης διακοπής που υπήρξε από την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της επιτρεπόταν η σωματική άσκηση και τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε να παίζει και το αγαπημένο της άθλημα, αυξάνοντας με το πέρασμα των εβδομάδων όλο και περισσότερο την ένταση στις προπονήσεις της.

Όπως έχει πει και σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο μεγάλος στόχος της Navarro είναι να μπορέσει να παίξει στο Roland Garros, το οποίο ξεκινάει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots