WTA
Έμεινε στο Νο.19 η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 15:13

Η Μαρία Σάκκαρη διατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι και το career high της. Την πρώτη της είσοδο στο Top 30 πραγματοποίησε η Veronika Kudermetova. Δείτε πως διαμορφώθηκε η παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Δεν άλλαξε κάτι για τη Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να παραμένει στο Νο.19 του κόσμου, όπου ανέβηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη μοναδική αλλαγή που συνέβη στο Top 10, η Petra Kvitova κέρδισε μια θέση και ανέβηκε στο Νο.10, αφήνοντας στο Νο.11 την Kiki Bertrens.

Πάντα στην κορυφή είναι η Ashleigh Barty και την ακολουθεί στο Νο.2 η Naomi Osaka. Στο Νο.3 βρίσκεται η Simona Halep και στο Νο.4 η Sofia Kenin. Στην 5η θέση βρίσκεται η Elina Svitolina, η Bianca Andreescu ακολουθεί στο Νο.6 και την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν οι Aryna Sabalenka, Serena Williams, Karolina Pliskova και Kvitova.

Στο Top 30 μπήκε για πρώτη φορά η Veronika Kudermetova, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο Τσάρλεστον. Η 23χρονη Ρωσίδα κέρδισε 9 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.29 του κόσμου. Άλμα 26 θέσεων έκανε η φιναλίστ του τουρνουά, Danka Kovinic, που ανέβηκε στο Νο.65. Τέλος, η 19χρονη Maria Camila Osorio Serrano, που κέρδισε τον 1ο τίτλο της καριέρας της στην Μπογκοτά, κέρδισε 45 θέσεις και από το Νο.180 έφτασε στο Νο.135 του κόσμου.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots