WTA
Στον τελικό του Μαϊάμι η Barty (vid)

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 - 1:31

H Ashleigh Barty έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Elina Svitolina και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Miami Open.

Η Barty, η οποία υπερασπίζεται τον τίτλο της στο Μαϊάμι από το 2019, προκρίθηκε για 2ο συνεχόμενο τουρνουά στον τελικό, επικρατώντας της Svitolina με 6-3, 6-3.

Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για την 25χρονη Αυστραλή, που βρίσκεται σταθερά στο Νο.1 του κόσμου από τον Σεπτέμβριο του 2019. Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Svitolina, που επίσης βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση αυτές τις εβδομάδες, ενώ ήταν και πολύ ουσιαστική στις κρίσιμες στιγμές, αφού στα περισσότερα games έγινε μεγάλη μάχη με αρκετές ισοπαλίες, η Barty όμως κέρδισε τα διπλάσια από την Ουκρανή.

"Πιστέυω πως αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας μου στο τουνρουά. Για να κερδίσεις την Elina, πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου τένις. Είμαι ευχαριστημένη με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα", είπε η Barty μετά τον αγώνα.

Η Barty πέτυχε τη 12η νίκη της, σε 14 αναμετρήσεις στο 2021. Στον τελικό του Miami Open, η Αυστραλή θα αντιμετωπίσει είτε τη Μαρία Σάκκαρη, είτε την Bianca Andreescu.

"Και οι δυο είναι τρομερές αθλήτριες. Η Μαρία είναι αυτή που έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση. Με την Bianca δεν έχω παίξει ξανά, ίσως είναι ένα φρέσκο ξεκίνημα και για τις δυο μας. Ξέρει πως πρέπει να παίζει στα μεγάλα τουρνουά και λατρεύει να δίνει μεγάλους αγώνες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots