WTA
Andreescu για Σάκκαρη: "Ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω"

 
Andreescu για Σάκκαρη: "Ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω"
tennisnews team Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 - 13:24

Η Bianca Andreescu αναγνωρίζει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας της με τη Μαρία Σάκκαρη, όμως είναι μια μάχη που ανυπομονεί να δώσει. Όλα όσα είπε για την Ελληνίδα τενίστρια.

"Παρακολούθησα λίγο από τον αγώνα της. Έπαιξε πάρα πολύ καλά. Κυριαρχούσε από την αρχή. Η Naomi δεν ήταν στο παιχνίδι. Ήταν μια μεγάλη νίκη και πήρα και γω μια μεγάλη νίκη. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Την έχω δει να παίζει πάρα πολλές φορές και λίγο πολύ ξέρω τι να περιμένω, αλλά προφανώς θα είναι διαφορετικά όταν βγω εκεί έξω. Θα πρέπει να προσαρμόσω αυτά που ήδη γνωρίζω, σε αυτά που θα δω μέσα στο γήπεδο. Αλλά ξέρω πως θα είναι μια μάχη και ανυπομονώ να τη δώσω", ανέφερε η Andreescu.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Andreescu, είναι η δυνατότητά της να προσαρμόζεται πάνω στις παίκτριες που αντιμετωπίζει και να διαμορφώνει ανάλογα τις τακτικές της την ώρα που αγωνίζεται. Αυτό έκανε και απέναντι στην Sara Sorribes Tormo, μετά το 0-3 του 1ου σετ.

Η Andreescu και η Σάκκαρη θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο tour, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά τις 03:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), για μια θέση στον τελικό του Miami Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots